Zapisi na duši | Alemka Dauskardt | Knjižara Ljevak

.

.

Zapisi na duši | Knjižara Ljevak

Zapisi na duši

Cijena: 25,00 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 2.

Ova knjiga nastala je organski, takoreći, napisala je samu sebe. Njezin sadržaj u velikoj mjeri čine opisi konstelacijskih procesa tako da su je u neku ruku napisali svi sudionici radionica i programa, kao i svi oni koji su, iako ne fizički prisutni, u konstelacijskom procesu bili reprezentirani.

Napisana je proživljenim životima naših predaka kroz generacije na ovim prostorima, ratovima, velikim brojem mrtvih i bolnim sudbinama svih onih nevidljivih, obespravljenih, prezrenih, zaboravljenih i isključenih.

Podaci

Nakladnik
Udruga Konstelacija
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Ocjena
5
Broj stranica
335
Godina izdanja
2023.
ISBN
9789535861416

Maja Habajec,
16.01.2024

Knjiga koja se čita srcem

Knjiga jedinstvenog sadržaja pretočena kroz pero autorice mogla je nastati samo ovdje i sada i mogla ju je napisati jedino Alemka Dauskardt, jer ona je ta koja je vrijedno i predano sve ove godine konstelirala naše individualne i kolektivne sistemske upletenosti i hrabro, bez cenzure, kako joj i doliči, sakupila i zapisala fenomenološka svjedočenja iz Polja ove naše zajedničke napaćene balkanske duše, čiju sudbinu živimo svi mi.<br /> <br /> Ova knjiga se čita srcem jer je tako i napisana, od srca za srce. Već sam pogled na naslovnicu i sadržaj u meni prvo izaziva jedan duuuuboki udah, kao pripremu za “uron na dah” u Polje. Znam da me isto tako, nakon tog dubokog zarona u odbačene dijelove naše zajedničke duše, čeka izron tamo negdje na drugom kraju, uz duboki izdah olakšanja i pomirenja svega onog što još čuči u tmini velikoga mora i traži da bude viđeno, prihvaćeno i ujedinjeno u ljubavi, jer samo ljubav može sjediniti ono suprotstavljeno.<br /> <br /> Knjiga je namijenjena SVIMA, pogotovo svim tragačima za mirom i mudrošću.


1 od 1 korisnika smatra recenziju korisnom. Da li Vam je recenzija korisna? Prijavi zlouporabu

Napiši svoju recenziju!