Jezera Hrvatske

.

.

Jezera Hrvatske

Cijena: 225,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Fotomonografija Jezera Hrvatske otkriva začudne ljepote tajnovitih, istraženih i neistraženih jezera, močvarnih područja, bara i lokava diljem Hrvatske.   

Autor fotografije Zvonimir Tanocki slikom te autorica teksta Ivana Crljenko pričom vode nas po jezerima primorske, gorske i nizinske Hrvatske prikazujući pejsažnu raznolikost i atraktivnost ne samo poznatih i većih hrvatskih jezera, nego i onih mnogo manjih, skrivenih, gotovo nepoznatih jezeraca.   

Zaustavljenim motivima prirode, detaljima živopisne flore i faune, dokumentarnim prikazima velikih pejsažnih kompozicija snimljenih iz zraka Zvonimir Tanocki promatra svijet oko sebe na sebi svojstven način. Iz mnoštva detalja u kadar uključuje samo pojedine dijelove koji su prema njegovu mišljenju važni i koji su u harmoniji s okolinom, a i međusobno. Uz kratke i živopisne tekstove Ivane Crljenko čitatelj može zaviriti u čaroliju koju stvara voda utkana u krš, u gorsko zelenilo ili u nizinske predjele naše domovine. Fotomonografija Jezera Hrvatske otkriva začudne ljepote tajnovitih, istraženih i neistraženih jezera, močvarnih područja, bara i lokava diljem Hrvatske.   

Podaci

Nakladnik
Školska knjiga
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Godina izdanja
2011

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn