Biološki leksikon

.

.

Biološki leksikon

Cijena: 190,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Biološki leksikon donosi pregled najvažnijih bioloških pojmova s kojima se učenici susreću usvajajući gradivo predmeta prirode i biologije u osnovnoj školi.

Leksikon pregledno i razumljivo pruža veliku količinu podataka o odabranim biološkim pojmovima. Više od 1300 pojmova se niže abecednim redom te se iznose osnovni i najvažniji, ali i najzanimljiviji podatci koji su vezani za biološki pojam. Preko 600 privlačnih fotografija i crteža dodatno pridonosi vizualizaciji biološkog pojma te pruža mnoštvo dodatnih informacija. Poznavanje sadržaja iz biologije osnova je razumijevanja prirode koja nas okružuje i procesa koji se u njoj događaju te poimanja nas samih kao jedinstvenih i neponovljivih živih bića.

Leksikon će biti od velike pomoći kako učenicima osnovnih škola tako i učenicima nižih razreda gimnazije i strukovnih škola u ponavljanju već usvojenih znanja. Čitajući napisane retke ovog leksikona učenici će proširiti i upotpuniti znanja iz različitih disciplina biologije - znanosti o životu.

Podaci

Nakladnik
Alfa
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
308
UDK
03:57
Godina izdanja
2008
Dimenzije
26,00 x 20,00
ISBN
978-953-297-078-4

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn