Svjedočanstva - Margaret Atwood - Knjižara Ljevak

.

.

Svjedočanstva

Svjedočanstva

Cijena: 149,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Nastavak uspješnice Sluškinjina priča prema kojoj je snimljen istoimeni televizijski serijal. Knjiga će biti u prodaji početkom lipnja! Svjedočanstva su remek-djelo naših dana, moćan roman koji možete čitati samostalno ili kao nastavak Sluškinjine priče. Kad su se na kraju Sluškinjine priče za Fredovom zalupila vrata kombija, nismo mogli ni naslutiti što ju čeka – sloboda, zatvor ili smrt.Svjedočanstva napokon odgovaraju na to pitanje.

Petnaest godina nakon što je Fredova otišla u nepoznato, tri žene iz Gileada ustaju protiv režima koji je ušutkao žene. Njihova svjedočanstva razotkrivaju što se zbiva u samome srcu Gileada.

"Dragi čitatelji, ovaj je roman odgovor na sva pitanja koja ste mi postavljali o Gileadu. Moje je nadahnuće svijet u kojemu živimo", poručuje nam Margaret Atwood.

"Književno ostvarenje godine." - Guardian

"Nesmiljen i očaravajući roman koji se uvjerljivo i moćno obraća svima nama – cijelom svijetu… Iako je za Margaret Atwood ljestvica bila postavljena vrlo visoko, ona se vinula preko nje." - Peter Florence, član žirija nagrade Booker, Guardian

Podaci

Nakladnik
Školska knjiga
Uvez
Meki uvez s klapnama
Jezik
hrvatski
Broj stranica
363
Godina izdanja
2020
Dimenzije
15,1 x 22,8
Prevoditelj
Ana Josić
ISBN
9789533421599