Promjena

.

.

Promjena

Promjena

Cijena: 103,96 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Promjena – knjiga koju je nadahnuo istoimeni film – pokazuje kako i zašto pokrenuti vlastiti život od ambicije prema smislu. Takav pomak, kako tvrdi sam autor, dokida naš osjećaj odvojenosti, rasvjetljuje našu duhovnost, a obuhvaća prijelaz iz prijepodneva koje se temelji na egu u životno poslijepodne u kojem na sve ponajprije utječe svrhovitost.

Dok promišljamo napuštanje životnog prijepodneva, u kojemu je glavnu ulogu igrao ego, te stupamo u poslijepodne (i večer), u kojemu smisao i svrha zamjenjuju ambicije i borbu, možda ćemo naići i na neočekivane pojave koje prate taj novi smjer. Gotovo prema nekom univerzalnom pravilu, doživjet ćemo neku vrstu pada. Ipak, ti padovi ili najniže točke osiguravaju nam energiju potrebnu da se udaljimo od ega i da dođemo do života obilježenog značenjem i svrhom.

Promjena ne znači da ostajemo bez ambicija i svega što nas pokreće, nego znači da se u nama bude ambicije i težnje prema nekim novim stvarima. Posvećujemo se životu koji se temelji na doživljavanju smisla i osjećaju svrhovitosti, a ne životu utemeljenome na beskonačnim zahtjevima i lažnim obećanjima, zaštitnim znakovima ega.

Dr. Wayne W. Dyersvjetski je poznat autor i govornik na području samorazvoja. Napisao je više od 30 knjiga, među kojima su ibestseleri s ljestvice The New York Timesa: 10 Secrets for Success and Inner Peace, The Power of Intention, Inspiration, Change Your Thoughts - Change Your Life i Excuses Begone. Gostovao je u brojnim televizijskim i radijskim emisijama, a njegovo djelovanje širom svijeta i osobna životna priča od djeteta bez roditelja do uspješnog predavača i govornika pomogli su tisućama ljudi da poboljšaju život. Dr. Wayne Dyer je doktorirao pedagogiju na sveučilištu Wayne State i bio je izvanredni profesor na svučilištu St. John u New Yorku. Živi u SAD-u.

Podaci

Nakladnik
Naklada Ljevak
Biblioteka
Biblioteka Nar
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
181
Godina izdanja
2011
Prevoditelj
Iva Šrot
ISBN
978-953-303-336-5