Pobunjena KIOSK

.

.

-47%
Pobunjena KIOSK

Pobunjena KIOSK

Dugo iščekivani drugi nastavak trilogije Različita!

Cijena: 5,04 EUR
Cijena s popustom: 2,65 EUR

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 EUR

Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

JEDAN IZBOR

IZBOR
POSTAJE ŽRTVA

ŽRTVA
POSTAJE GUBITAK

GUBITAK
POSTAJE BREME

BREME
POSTAJE BITKA

JEDAN IZBOR MOŽE TE UNIŠTITI…

 

...No svaki izbor ima svoje posljedice, a dok nemir provaljuje iz svih frakcija oko nje, Tris Prior mora nastaviti u pokušaju spašavanja onih koje voli – i same sebe – boreći se usput s mnogim pitanjima koja je proganjaju, svojom tugom i nastojanjem da oprosti, svojim identitetom i odanošću, politikom i ljubavlju. Boreći se za opstanak u razrušenom svijetu… istina je njezina jedina nada.

 

Tris je preživjela brutalan napad na svoj bivši dom i obitelj. No, platila je užasnu cijenu. Razapeta tugom i osjećajem krivice, postaje još neustrašivija dok se bori da prihvati svoju novu budućnost. Pa ipak, ako Tris želi razotkriti istinu o svojem svijetu, mora biti snažnija no ikada… jer ispred nje leže još šokantnije mogućnosti izbora o kojima će morati donijeti odluku, i mnoge žrtve…

 

„Roth zna pisati – ljubavna priča, zamršen zaplet

i poseban ugođaj iznjedrili su nezaboravan roman.” 

Publishers Weekly

 

Roman Pobunjena osvojio je sljedeće nagrade Goodreads Choicea za 2012. godinu: Najbolja fantazija za starije tinejdžere, Nagrada za najbolje djelo znanstvene fantastike i Nagrada za najboljeg autora za 2012. godinu. Taj je roman nominiran za Nagradu knjige po izboru djece, u kategoriji Tinejdžerska knjiga godine i Autor godine.

Veronica Roth, spisateljica koja ima 25 godina i koja je studirala kreativno pisanje na Northwestern University, dok je imala samo 22 godine nastupila je vrlo uspješno s ovim romanom koji je postao jedan od najvećih bestselera u 2011. godini.

Podaci

Nakladnik
Naklada Ljevak
Biblioteka
Biblioteka Graham Greene
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
392
UDK
821.111(73)-93-31=163.42
Godina izdanja
2014
Dimenzije
13,5 x 21
ISBN
978-953-303-885-8

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn