Disekcija temporalne kosti - Knjižara Ljevak

.

.

Disekcija temporalne kosti

Disekcija temporalne kosti

Cijena: 188,35 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Knjiga je organizirana tako da uvede otologa u svijet temporalne kosti, pa i dalje. Nastala je iz svakodnevnih prilika i potrebe što potpunijeg razumijevanja anatomskih i funkcionalnih osobitosti temporalne kosti.

To je vrijedan repetitorij svakom praktikantu kliničke otorinolaringologije, a knjiga može biti korisna i kliničkim anatomima i patoanatomima s obzirom na opsežan opis praktične anatomije temporalne kosti.

Znanstvene i stručne spoznaje odgovaraju konvencionalnom i modernom pristupu otokirurgiji: od klasične otokirurgije do suvremenih postignuća poput obliteracije mastoida inovativnim materijalima, endoskopske kirurgije temporalne kosti, neuro-otološkog pristupa na živčane strukture temporalne kosti...

Obuhvaćen je povijesni pregled razvoja otokirurške filozofije, pri čemu su bilješke s povijesnim osvrtima dobrodošao odmak od katkad suhoparne i opsežne anatomije.

Podaci

Nakladnik
Medicinska naklada
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Ocjena
5
Broj stranica
112
Godina izdanja
2022
Dimenzije
17 x 24
ISBN
4001760000305

ZGotorinac,
09.09.2022

Fenomenalna knjiga za edukaciju mladih otorinolaringologa

Koristio sam je za pripremu kolokvija i specijalističkog ispita, preporučam svima koji žele na jednostavan i slikovit način upoznati otokirurgiju.


Da li Vam je recenzija korisna? Prijavi zlouporabu

Napiši svoju recenziju!

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn