Moja najdraža supruga

.

.

Moja najdraža supruga

Moja najdraža supruga

Iznimna priča o seksu, ljubavnim borbama i drugim suprugama iz pera autora svjetskog bestselera Muškarac i dječak

Cijena: 15,79 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

spješan mladi londonski odvjetnik Bill Holden i njegova supruga Becca sele sa četverogodišnjom kćerkicom Holly u Šangaj. To je grad u usponu, novo središte zlatne groznice, grad prilika, ali i iskušenja, gdje se stvaraju velika bogatstva i – raspadaju brakovi. Billova tvrtka smješta njegovu obitelj u Rajsko naselje – raskošnu stambenu četvrt punu tzv. drugih supruga – prelijepih djevojaka koje uzdržavaju bogati „tuđi“ muževi. Takva je i ĐinĐin Li, bivša nastavnica zaljubljena u križaljke i koturaljke.
Nakon što se Becca i Holly ponovno vrate u London, Bill i ĐinĐin Li zbližavaju se.
Bill želi biti bolji od milijunaša koji izdržava ĐinĐin Li kao drugu suprugu – bolji od drugih muškaraca koji varaju svoju ženu. No, Becca je ipak njegov najbolji prijatelj. Na kraju krajeva, može li on ĐinĐin Li uopće ponuditi nešto drugačije – može li joj pružiti ljubav koju zaslužuje? I može li istodobno voljeti svoju i drugu ženu?

Moja najdraža supruga priča je o muškarcu i ženi našeg doba, o njihovim borbama, radostima i skrivenim čežnjama. Iznad svega, to je knjiga o tome gdje prestaju seks, pustolovina i opsesije, a počinje istinska ljubav.

Podaci

Nakladnik
Profil
Biblioteka
Biblioteka Profil bestseler
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
304
UDK
821.111
Godina izdanja
2010
Dimenzije
15,00 x 23,00
ISBN
978-953-319-102-7

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn