Princeze buntovnice - Knjižara Ljevak

.

.

Princeze buntovnice

Princeze buntovnice

Cijena: 100,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Naša bajka počinje poput svih drugih bajki. „Jednom davno u svijetu je bilo puno princeza koje su radile sve što se od princeza očekuje… Kad bi ih oteli strašni zmajevi koji rigaju vatru... Kad bi im zle kraljice dale otrovne jabuke... Ili kad bi čamile u visokim kulama, gdje su ih zatočile zločeste vještice... One su čekale. Čekale da neki pristali princ odnekud dođe i spasi ih.“

Ali bila je tu i princeza Tilly kojoj je svo to sjedenje i čekanje bilo neizmjerno DOSADNO! I DOSADNIJE OD DOSADNOGA! Dakle, ta princeza Tilly… Kreće u akciju spašavanja same sebe! I to ne jednom! Kad god zatreba, Tilly u sebi pronalazi dovoljno snalažljivosti, odvažnosti i vještine da se uspješno izvuče iz nevolje. Zabavna i dinamična priča koja se opire predodžbama o princezama koje strpljivo čekaju da ih netko spasi. Prava akcijska junakinja ove moderne bajke ne čeka ničiju pomoć – ona samu sebe spašava kao od šale.

Vijesti u bajkama se brzo šire i ubrzo će se glas o Tillynim pothvatima pronijeti diljem mnogih kraljevstava te nadahnuti bezbrojne princeze da slijede njezin primjer.

Podaci

Nakladnik
Planet Zoe
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
40
Godina izdanja
2022
Dimenzije
20,7 x 30
ISBN
978-953-357-093-8

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn