Ljudsko srce, kozmičko srce | Thomas Cowan | Knjižara Ljevak

.

.

Ljudsko srce, kozmičko srce | Knjižara Ljevak

Ljudsko srce, kozmičko srce

Što srce jest? Koja mu je stvarna uloga u ljudskom tijelu? I kako ga liječiti?

Cijena: 18,00 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Dr. Thomas Cowan godinama je patio od problema sa srcem, što je dodatno motiviralo njegovu neumornu potragu za iscjeljenjem. Posebno ga je intrigirala provokativna tvrdnja Rudolfa Steinera kako srce zapravo nije pumpa. Odlučan u naumu da medicinu prakticira na način kojim se podržava liječenje, a ne razvoj složenih bolesti, Cowan se posvetio istraživanju mogućnosti da je ova Steinerova tvrdnja doista istinita.

A ako je Steiner bio u pravu, postavlja se pitanje, što onda srce jest? Koja mu je stvarna uloga u ljudskom tijelu? I kako ga liječiti? U ovom svojem duboko osobnom, a opet vrlo jasnom i preciznom djelu, dr. Cowan iznosi hrabru tvrdnju prema kojoj ne samo da je Steiner bio u pravu da srce nije pumpa, nego je i naše shvaćanje srčane bolesti, koje govori da ona nastaje u krvnim žilama, potpuno krivo. A srčana je bolest i dalje najčešći uzrok smrti na čitavome svijetu upravo zahvaljujući ovom krajnje pogrešnom shvaćanju, zajedno s povezanim načinima liječenja lijekovima i operacijama.

U knjizi Ljudsko srce, kozmičko srce dr. Thomas Cowan predstavlja nov način razumijevanja ovog najvažnijeg tjelesnog organa. Nudi nam nov pogled na to što znači biti čovjek i kako se možemo najbolje brinuti za sebe i druge.

Podaci

Nakladnik
TELEdisk
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
168
Godina izdanja
2023.
Dimenzije
23x15cm
Prevoditelj
Nino Orepić
ISBN
9789537903695