Najčešće roditeljske zablude: Tatjana Leus

.

.

Najčešće roditeljske zablude

49 zamki u odgoju i kako ih izbjeći
Cijena: 129,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Svaki roditelj želi da njegovo dijete odraste dobro, pametno i zdravo. Mame i tate se u odgoju true izbjegavati one greške koje su u svoje vrijeme činili njihovi vlastiti roditelji. No podizati dijete nije jednostavno, a stereotipi su toliko snažni da roditelji uvijek iznova primjenjuju metode koje sada smetaju njihovoj djeci.

U knjizi psihologinje Tatjane Leus ćete pročitati o najčešćim roditeljskim stereotipima i o njihovom utjecaju na cijeli djetetov život. Saznat ćete zašto želite postupati upravo onako, kako se u toj situaciji osjeća vaše dijete i kako naći optimalni izlaz iz nje.
  Knjiga je namijenjena kako novopečenim, tako i iskusnim roditeljima, ali i svima koji žele promisliti i shvatiti korijene svojih problema i osjećaja što se vuku iz djetinjstva.   Svatko će u knjizi prepoznati sebe, vlastite osjećaje i iskustva. Ironija naših ‘štetnih savjeta’ u naslovima pomoći će vam da shvatite posljedice grešaka prethodnih te ponuditi ideje kako ih izbjeći s novim generacijama. Otkrit ćete nepoznate dimenzije osobnosti svojega djeteta, a i sebe ćete drukčije sagledati i osjetiti. Odnos s djetetom dobit će nove boje i poprimiti sasvim novi smisao.   Tatjana Leus

Podaci

Nakladnik
Planet Zoe
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
242
Godina izdanja
2014
ISBN
978-953-7685-68-3

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn