Ortopedija i traumatologija - Knjižara Ljevak

.

.

Ortopedija i traumatologija

Ortopedija i traumatologija

Cijena: 100,00 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 10.

Za kvalitetno provođenje zdravstvene zaštite, pa tako i ortopedsko-traumatološke, potrebno je kvalitetno i sveobuhvatno znanje kao i iskustvo liječnika, što među ostalim nije moguće održavati bez praćenja recentne literature. Iako se od Hipokrata, Galena i Avicene do danas medicina znatno promijenila, promjene se posljednjih desetljeća zbivaju eksponencijalnom progresijom. Nažalost, to ima i svoju lošu stranu pa mnoge novine neutemeljene na znanstvenim spoznajama često ne pridonose unaprjeđivanju struke. Smatramo da bi ovaj udžbenik mogao biti od koristi liječnicima koji nemaju dovoljno iskustva za odvajanje "žita od kukolja", iako treba istaknuti da takav problem povremeno mogu imati svi pa i vrlo iskusni liječnici.

Ortopedija i traumatologija je udžbenik iz ortopedije i traumatologije lokomotornog sustava napisan na hrvatskome jeziku, u skladu je sa suvremenim znanjima iz tih dvaju, do sada neprimjereno odvojenih područja medicine.

Udžbenik ima namjeru olakšati studentima medicine i mlađim specijalizantima ortopedije, ali i liječnicima obiteljske medicine, medicine rada i sporta, fizijatrima, fizioterapeutima ... razumijevanje i možebitnu primjenu suvremenih tehnika i metoda u dijagnosticiranju i liječenju bolesti lokomotornog sustava.

Podaci

Nakladnik
Medicinska naklada
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
790
Godina izdanja
2023
Dimenzije
21 x 27
ISBN
978-953-176-970-9

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn