.

.

Procesi u prehrambenoj industriji

Procesi u prehrambenoj industriji

Prehrambeno-procesno inženjerstvo 1

Cijena: 100,00 HRK
Količina

Ovaj sveučilišni udžbenik je svojevrsni uvod u znatno šire i složenije područje prehrambenog inženjerstva, koje se studentima PBF-a predaje u okviru nekoliko kolegija: Fizikalna svojstva složenih sustava-hrane, Procesi konzerviranja hrane te Prehrambeno-procesno inženjerstvo 2. Udžbenik je namijenjen i studentima Prehrambeno-tehnološkog fakulteta u Sveučilišta u Osijeku i Agronomskog i prehrambeno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, kao i studentima veleučilišta u Karlovcu, Kninu i Požegi. Koristit će i stručnjacima (inženjerima) u prehrambenoj industriji i institucijama povezanim s proizvodnjom i prometom prehrambenih proizvoda.

 

Dr. sc. Zoran Herceg (Zagreb, 1969.), redoviti je profesore na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta. Zamjenik je pročelnice Laboratorija za procesno-prehrambeno inženjerstvo. Na preddiplomskom studiju koordinator je modula "Prehrambeno-procesno inženjerstvo 1", a također sudjeluje u nastavi na kolegijima "Fizikalna svojstva hrane", i "Procesi konzerviranja hrane". Na diplomskom studiju nositelj je kolegija "Prehrambeno-procesno inženjerstvo 2". Na doktorskom studiju koordinator je modula "Razvoj novih prehrambenih proizvoda". Koordinator je modula "Procesi u prehrambenoj industriji" na dodiplomskom studiju Agronomskog i prehrambeno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Podaci

Nakladnik
Plejada
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
200
Godina izdanja
2011
Dimenzije
16,50 x 24,00
ISBN
978-953-7782-06-1

Proizvod trenutno nema recenzija korisnika