Život pod povećalom: Stephen Grosz

.

.

Život pod povećalom

Istinite priče koje nam pokazuju kako se lako izgubiti, ali i kako se ponovno možemo pronaći

Cijena: 109,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Život pod povećalom zbirka je istinitih priča iz prakse poznatog psihoanalitičara. Svatko se od nas u životu barem jednom osjećao kao da je zaglavio, završio u slijepoj ulici zbog impulzivnosti ili loših odabira, da je uhvaćen u zamku vlastite nesreće ili straha, zatočen u vlastitoj prošlosti.

Stephen Grosz u svojoj se dugogodišnjoj praksi susreo s mnogo takvih ljudi i o njima piše ove priče. Ova knjiga govori o svakodnevnom životu, o ljubavi, lažima, tuzi i promjeni, a priče nam pokazuje kako se lako izgubiti, ali i kako se možemo ponovno pronaći.

O autoru

Stephen Grosz cijenjeni je psihoanalitičar koji radi s pacijentima već više od dvadeset pet godina. Rođen u SAD-u, obrazovao se na Kalifornijskom sveučilištu, Berkeleyu i Oxfordskom sveučilištu, a danas živi u Londonu gdje predaje na Institutu za psihoanalizu i na Odjelu za psihoanalizu pri Londonskom sveučilišnom koledžu. Objavljivao je priče u Financial Times Weekend Magazine i časopisu Granta. Život pod povećalom prva mu je knjiga, a mnogi ugledni časopisi, među njima The New York Times, Sunday Times i Observer, uvrstili su je među najbolja izdanja 2013.

Podaci

Nakladnik
Planetopija
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
192
Godina izdanja
2014
ISBN
9789532573046

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn