Tamna strana mozga | Stefan Kölsch | Knjižara Ljevak

.

.

Tamna strana mozga | Knjižara Ljevak

Tamna strana mozga

Cijena: 21,90 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 2.

Uvaženi njemački znanstvenik Stefan Kölsch napisao je ovu pristupačnu knjigu koja istražuje važnost i opasnosti podsvijesti na temelju vlastitih eksperimenata i aktualnih istraživanja u svijetu neuroznanosti.

Suvremena znanost došla je do zapanjujućeg zaključka: većina procesa u mozgu je nesvjesna. Naša podsvijest nevjerojatno brzo prepoznaje opasnosti, pa čak i nagrade, često mnogo prije nego što svjesno registriramo situaciju. Međutim, podsvijest ima i svoju tamnu stranu jer nas navodi da ponavljamo iste greške: navodi nas na kupnju zbog koje ćemo kasnije požaliti, može krivo procijeniti vjerojatnosti ishoda, pa čak i iskriviti sjećanja. Podsvijest je kriva što kružimo u negativnim misaonim petljama, ulazimo u (samo)destruktivne sukobe i upadamo u loša raspoloženja.

Fascinantni podaci iz ove knjige pomoći će nam da razumijemo tamnu stranu svog mozga, a time i tamnu stranu mozga drugih, a praktični savjeti da lakše izbjegnemo klopke koje si sami postavljamo kako bismo očuvali vlastito zdravlje i dobrobit.

Podaci

Nakladnik
Planetopija
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
344
Godina izdanja
2023.
Dimenzije
14,8×21 cm
Prevoditelj
Mirta Lijović
ISBN
9789532575583