Bijelo na crno - Hrvoje Klasić u Splitu

.

Bijelo na crno - Hrvoje Klasić u Splitu

Bijelo na crno - Hrvoje Klasić u Splitu

 lis 18, 2019     Događanja Naklade Ljevak    0 Komentari

Pozivamo vas na promociju knjige Hrvoja Klasića „Bijelo na crno: lekcije iz prošlosti za budućnost“ u petak 25. listopada 2019. u 18.30 u Hotelu „Park“, Hatzeov Perivoj 3, Split.

„Bijelo na crno“ važno je publicističko djelo u kojem autor kritizira lažni nacionalizam, ustaje protiv ponavljanja fašizma i uočava kvalitetne pojave u hrvatskome društvu.

„Klasićeva redovita tjedna kolumna stvorila je dobitnu kombinaciju. Znanstvena naobrazba i širina perspektive, s jedne strane, te spremnost da se u tjednom ritmu prosuđuju – sada i ovdje – prijepori našeg vremena, s druge strane, čine Klasićeve radove istodobno studioznim i angažiranim, analitičkim i aktivističkim. Tekstovi otkrivaju stajalište javnog intelektualca odgovornog ne samo uskoj znanstvenoj zajednici nego i svekolikoj čitalačkoj publici.“

- Filip Raunić, glavni urednik portala Net.hr

Razgovor moderira Pero Jurišin, a sudjelovat će Hrvoje Klasić, Tihomir Ponoš, Sejo Sexon i Damir Pilić. Organizatori promocije su VEDRA - Udruga veterana Domovinskog rata i antifašista, Hrvatsko politološko društvo i Naklada Ljevak.

Komentari

Prijavite se ili registrirajte za ostavljanje komentara