Dječjoj mašti trebaju knjige!

.

Dječjoj mašti trebaju knjige!

Dječjoj mašti trebaju knjige!

 stu 28, 2023     Događanja u knjižari , Sniženja    0 Komentari

Sveti Nikola i bajka knjiga!

Dragi roditelji, ljubitelji čarobnog svijeta knjiga, Sveti Nikola stiže s vrećom radosti i ljubavi, a mi imamo savršene darove za vaše male čitatelje! Ove godine, darujte im čaroliju knjiga koje potiču maštu, uče vrijednim životnim lekcijama i pružaju nezaboravne trenutke zajedničkog čitanja.

Cijelu ponudu pogledajte ovdje.

Snježna sestra: Božićna priča - Maja Lunde

„Majin prekrasan tekst pokazuje kontrast između života i smrti, topline i hladnoće, prijateljstva i usamljenosti.“

Božićna priča - Charles Dickens

Prvi put objavljena 1843., Božićna priča Charlesa Dickensa odmah je postala jedna od najomiljenijih pripovijesti na engleskom jeziku uopće, pa i dio božićne tradicije, poput božikovine, imele ili vijenaca.

Biblija za hrabre djevojčice - Cecilie Fodor

Ova sjajno ilustrirana knjiga sadrži i sve ključne dijelove biblijske povijesti: stvaranje svijeta i priču o Adamu i Evi, izlazak iz Egipta itd., kao i mnogobrojne zgode iz Novoga zavjeta. Ipak, poseban naglasak stavljen je upravo na žene u Bibliji, s kojima se djevojčice mogu poistovjetiti, pobijediti svoje strahove i u sebi pronaći ustrajnost i hrabrost za svladavanje svih izazova.

Čarobna božićna pustolovina - Grupa autora

Što je tako posebno u vezi s Djedom Božićnjakom i njegovom neobičnom skupinom prijatelja? Mali vilenjak uskoro će saznati proživljavajući nevjerojatnu pustolovinu u najčarobnijoj noći u godini... Uz Forum knjigu Čarobna božićna pustolovna ući ćeš u čarobni svijet pustolovina i otkriti nešto novo.

Božićne priče - Jasminka Tihi-Stepanić

Jedna od naših najboljih književnica za djecu i mlade Jasminka Tihi-Stepanić donosi nam, a što drugo… zbirku Božićnih priča! U njima nas autorica vještom i poučavajućom rukom vodi pravim smislom toga blagdana ljubavi, mira i nade, blagdana obitelji i obećanja.

Komentari

Prijavite se ili registrirajte za ostavljanje komentara