Hrvatska u 30 priča i Okus - Moj život kroz hranu u Interliber tjednu na 20% popusta

.

 Hrvatska u 30 priča i Okus - Moj život kroz hranu u Interliber tjednu na 20% popusta

Hrvatska u 30 priča i Okus - Moj život kroz hranu u Interliber tjednu na 20% popusta

 lis 30, 2023     Događanja u knjižari , Sniženja    0 Komentari

Interliber 2023 - Hrvatska u 30 pričaOkus - Moj život kroz hranu

Najveći sajam knjiga u regiji počinje za tjedan dana - očekuje nas stotine naslova i beskraj svjetova unutar korica knjiga!

Hrvatska u 30 priča - Božo Skoko i Zvonimir Frka-Petešić

"Najčešća asocijacija na Hrvatsku, među građanima Europske unije je pridjev "lijepa". Hrvatska se uistinu smatra jednom od najljepših zemalja svijeta, a kako su Hrvati već stoljećima svjesni posebnosti prostora na kojem žive svjedoči i njihova jedinstvena himna u kojoj se slavi upravo ljepota zemlje "Lijepa naša domovino".

Prostirući se na 1,3% površine EU, Hrvatska nije velika zemlja, no ona je jedna od ekološki najočuvanijih europskih država. Njezinih 1778 km jadranske obale predstavljaju jednu od najosebujnijih i najrazvedenijih obala u svijetu s 1244 otoka i otočića. Posjeduje iznimno čisto i bistro more, kojemu je ponegdje prozirnost i do 50 m. Smatra se najčišćim na Mediteranu te 12. po čistoći u svijetu.

...

Zahvaljujući svojim prirodnim posebnostima, očuvanosti i raznolikosti prirode te veličini zaštićenih područja, cijela Hrvatska zapravo predstavlja veliki europski nacionalni park."

Okus - Moj život kroz hranu - Stanley Tucci

Svaki komadić ovog gastronomskog putovanja, kroz dobra i loša vremena, kroz jela iz restorana s pet zvjezdica, kao i ona koja su zagorjela u kućnoj pećnici, slastan je, iskren i topao. Ispunjen Stanleyjevim prepoznatljivim humorom i nježnom nostalgijom, Okus će ugrijati srce svakome tko zna koja je moć obroka skuhanog za one koje volite.

Komentari

Prijavite se ili registrirajte za ostavljanje komentara