Sajamski popusti knjiga u Knjižari Ljevak | Knjiga svima i svuda

.

Sajamski popusti knjiga u Knjižari Ljevak | Knjiga svima i svuda

Sajamski popusti knjiga u Knjižari Ljevak | Knjiga svima i svuda

 tra 20, 2023     Događanja u knjižari , Sniženja    0 Komentari

Knjižara Ljevak ima odličnu vijest za sve ljubitelje knjiga – započinje akcija Knjiga svima i svuda! Akcija počinje 21. travnja, povodom Noći knjige, i trajat će sve do kraja mjeseca u poslovnici Knjižare Ljevak i na webshopu na adresi www.ljevak.hr

Uz akciju Knjiga svima i svuda, imate priliku pronaći sve aktualne naslove s popustima od 20%. Bez obzira jeste li ljubitelj beletristike, publicistike, popularne znanosti, ili pak tražite savjetnike za razvoj karijere ili osobnog razvoja, imamo nešto za svakoga.

Naš tim knjižara uvijek je spreman pomoći vam u odabiru knjige koja će vam najbolje odgovarati. Ako želite kupiti knjige online, naš webshop na adresi www.ljevak.hr je jednostavan za korištenje, a nudimo brzu dostavu po cijeloj Hrvatskoj.

Akcija Knjiga svima i svuda započinje 21. travnja i traje sve do kraja mjeseca. Ne propustite ovu sjajnu priliku za kupnju svojih omiljenih knjiga po povoljnim cijenama. Posjetite nas u Knjižari Ljevak ili nas posjetite na našem webshopu na adresi www.ljevak.hr i pronađite svoj novi omiljeni naslov!

Veselimo se vašem posjetu i želimo vam ugodan shopping! Vaša Knjižara Ljevak

Komentari

Prijavite se ili registrirajte za ostavljanje komentara