Zimska rasprodaja knjiga u Knjižari Ljevak

.

Zimska rasprodaja knjiga u Knjižari Ljevak

Zimska rasprodaja knjiga u Knjižari Ljevak

 velj 6, 2023     Događanja u knjižari    0 Komentari

Od ponedjeljka, 6. veljače pa sve do kraja mjeseca, na webshopu Knjižare Ljevak pronađite preko stotinu naslova sniženih i do 70% u velikoj zimskoj rasprodaji knjiga. Knjige najpoznatijih hrvatskih izdavača snižene su i do 70%, a na rasprodaji se nalaze knjige iz područja - domaća i strana književnost te publicistika. Preko stotinu knjiga sniženo je do kraja veljače, a za sve narudžbe iznad 33,70€ ostvarujete pravo i na BESPLATNU POŠTARINU na području RH. Ove zime razloga je puno za kupnju na webshopu Knjižare Ljevak.

U nastavku donosimo samo neke od knjiga koje možete kupiti po nikada nižim cijenama, a cjelokupnu ponudu sniženih knjiga pronađite ovdje.

NAMJERNO ZANEMARIVANJE - LENA ANDRESSON 

Ester Nilsson, tridesetjednogodišnja pjesnikinja i esejistica, racionalna je osoba u jednako tako racionalnoj dugogodišnjoj vezi, sve do jednog lipanjskog dana, kad dobiva poziv da održi predavanje o veličanstvenom i jedinstvenom umjetniku Hugu Rasku. U publici sjedi i sam umjetnik, zaintrigiran i oduševljen njezinom fasciniranošću njime. Od tog trenutka Esterin je život presudno obilježen tim susretom i dugim razgovorima i večerama koji će uslijediti…

CIJENA S POPUSTOM

TIHI KAOS - SANDRO VERONESI

Na obali Tirenskog mora, iscrpljen od surfanja sa svojim bratom Carlom, Pietro Paladini začut će pozive u pomoć dviju osoba koje se utapljaju u uzburkanom moru. S dramatičnim spašavanjem usporedo će se odviti tragedija koja će mu život okrenuti naglavačke – umjesto dočeka kakav zaslužuje jedan junak koji je upravo spasio nečiji život, Pietro će se vratiti u svoju vikendicu okruženu blještavim svjetlima hitne pomoći, u svijet koji se zauvijek promijenio.

CIJENA S POPUSTOM

(P)OSTATI ZDRAV - BRUNO ŠIMLEŠA

Holistički pristupajući zdravlju, autor naglašava važnost misli, emocija i odnosa na naše fizičko stanje te preispituje uobičajeno shvaćanje koncepta zdravog života. Tako preispituje mogu li osjećaj ravnodušnosti ili toksični odnosi s partnerom više naštetiti od nedovoljnog kretanja ili gaziranog pića. Posebno su naglašena četiri faktora koja negativno utječu na zdravlje: neizražavanje emocija, kompromitiranje u odnosima, neosjećanje ljubavi prema sebi i stres.

CIJENA S POPUSTOM

NAJBOLJA ZABAVA U ŽIVOTU - CLAIRE LOMBARDO

Najbolja zabava u životu slojevita je saga o nekoliko generacija čikaške obitelji Sorenson. U svom udobnom domu u predgrađu, David i Marilyn četiri desetljeća žive u bračnoj sreći i ljubavi. No, skladan roditeljski brak za njihove je četiri već odrasle kćeri nedostižan ideal, i gotovo provokacija! Najstarija Wendy mlada je udovica, a samoću i tugu liječi alkoholom i ljubavnim avanturama. Violet, nekoć perspektivna odvjetnica, sada se gorljivom predanošću posvećuje ulozi majke i supruge.

CIJENA S POPUSTOM

Komentari

Prijavite se ili registrirajte za ostavljanje komentara