Ovih blagdana poželi knjigu

.

Ovih blagdana poželi knjigu

Ovih blagdana poželi knjigu

 pro 7, 2022     Događanja u knjižari    0 Komentari

Jedan od razloga zašto se blagdansko vrijeme u prosincu naziva i najljepšim vremenom u godini je darivanje poklona, a jedan od najboljih su knjige. Knjige su poklon koji se uvijek iznova otvara, a naši knjižari su izabrali knjige u tri kategorije kako bi vam pomogli odgovoriti na pitanje - koju knjigu pokloniti? Pronađite savršeni božićni poklon na webu Knjižare Ljevak i ovih blagdana darujte knjigu. Izaberite između tri kategorije: književnost, publicistika i djeca i mladi, u kojima su izdvojene knjige s kojima ovih blagdana nećete pogriješiti.

Blagdanski ugođaj preuzeo je našu knjižaru. Izdvojene možete pronaći najljepše knjige koje će usrećiti svakog ljubitelja čitanja, a koje preporučuju naši knjižari. Bestseleri sa područja publicistike, književnosti i knjiga za one najmlađe, zasigurno će biti najbolji pokloni ovih blagdana. Smanjili smo i minimalan iznos narudžbe do besplatne poštarine, tako da za sve narudžbe na području RH iznad 250kn dajemo i BESPLATNU POŠTARINU, a knjige stižu najkasnije za 3 radna dana. Ovih blagdana poželi knjigu u Knjižari Ljevak.

IZDVOJENI NASLOVI:

SNJEŽNA SESTRA

Bliži se Badnjak, dan kada Kristian slavi jedanaesti rođendan. To je za njega dosad uvijek bio najbolji dan u godini, ispunjen mirisom paprenjaka, mandarina i okićenoga božićnog drvca, pucketanjem vatre u kaminu i treperenjem svijeća na svečano urešenom blagdanskom stolu. Sve su to stvari koje čine Božić i zato im se Kristian svake godine silno veselio, no ove godine ništa nije kao obično. Kristian i njegova obitelj oplakuju smrt njegove starije sestre, koja je umrla tog ljeta te se čini da je u njegovoj obitelji ovaj put Božić otkazan. A onda Kristian susreće veselu djevojčicu Hedvigu, koja nestrpljivo iščekuje Božić, i počinje vjerovati da nije sve izgubljeno.

PRILIKA ŽIVOTA

Prilika života duboka je i dirljiva priča koja se odvija uoči Božića. Govori nam o isprepletenim sudbinama hrabre djevojčice koja se bori za život i čovjeka koji je izgradio poslovno carstvo, ali je putem izgubio obitelj. Prateći njihove sudbine, Backman nas navodi da se zapitamo – po koju biste cijenu iskoristili priliku da ispravite greške koje ste počinili u životu?

DJEČJI BOŽIĆ

Mladi Nicky jednoga dana primijeti djevojčicu koja je pritisnula lice na izlog prodavaonice igračaka. Kad je otišla, on je slijedi pa otkriva da živi na ulici, s mnogo druge djece. Nijedno od te djece nikada nije imalo igračku. Nicky se te večeri zakune da će svako dijete imati igračku o kakvoj sanja i tako nastaje posve nova legenda o Djedu Mrazu. Ova čarobna priča Davida Litchfielda, pisca i ilustratora, blagdanska je poslastica usredotočena na dobrotu, velikodušnost i istinski duh Božića.

MRVU OVOG ZERU ONOG

"Mrvu ovog, zeru onog" gurmanski je spomenar, knjigokuharica na 440 stranica autorice Sandre Rončević. Zbirka priča, recepata i fotografija nastalih na sjećanjima iz djetinjstva, ali i skitnjama po svijetu idealan su blagdanski dar - sebi, ali i drugima...Ako ste ikada zavirili na blog O slanom & slatkom: o svemu, onda znate da se radi o slagalici užitaka i ljubavi prema hrani, fotografija i priča koje autorica Sandra Rončević ispisuje autentično, životno i s puno strasti. Kako piše, tako i živi pa je u razgovoru sa Sandrom nemoguće ostati ravnodušan na njezinu zaraznu energiju i smijeh, kao i priče zbog kojih su počeli kuhati i oni kojima je kuhinja do tada bila tek ukras u stanu.

Komentari

Prijavite se ili registrirajte za ostavljanje komentara