Harry Potter stigao je ponovno u Hrvatsku!

.

Harry Potter stigao je ponovno u Hrvatsku!

Harry Potter stigao je ponovno u Hrvatsku!

 lis 18, 2022     Događanja u knjižari    0 Komentari

Da, dobro ste pročitali, nakon nekoliko godina, avanture Harry Pottera ponovno ćemo čitati na hrvatskom jeziku!

U novom izdanju, Harry Potter ponovno je stigao na hrvatskom jeziku te će nastaviti oduševljavati nove generacije znatiželjnih mališana (ali i nas starijih). U Knjižari Ljevak, Harry Potter i Kamen mudraca dostupan je u pretprodaji od utorka 18. listopada te se može naručiti putem webshopa na ovome linku.

Kako biste na vrijeme osigurali svoj primjerak novoga izdanja - Harry Potter i Kamen mudraca, putem webshopa Knjižare Ljevak možete naručiti knjigu u pretprodaji te uživati u ponovljenom izdanju prvoga dijela serijala koji je osvojio cijeli svijet prije 25 godina te i dalje drži prvo mjesto na listama najprodavanijih knjiga.

Veliki povratak najpoznatijeg književnog čarobnjaka!

„Okrenuvši omotnicu drhtavim prstima, Harry je ugledao tamnoljubičasti voštani pečat s utisnutim grbom: oko velikog slova H bili su raspoređeni lav, orao, jazavac i zmija.“

Harry Potter ništa nije znao o Hogwartsu kad su počela pristizati pisma na Kalinin prilaz broj 4. Omotnica je bila debela i teška, od žućkastog pergamenta, a adresa je bila ispisana tintom smaragdnozelene boje. Nije bilo poštanske marke. Istog trena zaplijenili su ih Harryjevi bešćutni tetak i nemarna tetka.

Ali na njegov jedanaesti rođendan u život mu naprasno uđe divovski stranac i prenese nevjerojatnu vijest: Harry je čarobnjak i čeka ga mjesto u Školi vještičarenja i čarobnjaštva u Hogwartsu.

U tom trenu njegova nevjerojatna pustolovina počinje!

NARUČI KNJIGU 

Komentari

Prijavite se ili registrirajte za ostavljanje komentara