Knjiga mjeseca - Rujan

.

Knjiga mjeseca - Rujan

Knjiga mjeseca - Rujan

 ruj 1, 2022     Događanja u knjižari    0 Komentari

Stigao nam je rujan, prvi jesenski mjesec! Osim što je jesen idealna za čitanje knjiga uz šalicu čaja, mi smo Vam pripremili i novu knjigu mjeseca kako biste uživali uz čitanju uz najniže cijene.

Do kraja rujna, knjigu Ljudski rod Rutgera Bregmana, možete pronaći sniženu čak 60kn samo u Knjižari Ljevak!

"Ljudski rod" je zasigurno jedna od najtraženijih publicističkih knjiga, a ovaj mjesec je možete pronaći sniženu čak 34%, samo u poslovnici Knjižare Ljevak i na webshopu www.ljevak.hr 

"Uvjerljiva priča koja nam trenutno svima treba“ (People), priča koja nudi “iskrenu” (Daniel H. Pink) i „iznimnu“ (Susan Cain) argumentaciju kako su zapravo naša unutarnja dobrota i spremnost na suradnju bili najvažniji čimbenici preživljavanja na ovom planetu.

Od stvarnog Gospodara muha, preko mana jednog od najzloglasnijih psiholoških eksperimenata u povijesti, sve do istinite priče o dva brata na suprotnim stranama koji su naposljetku pomogli Nelsonu Mandeli da okonča aparthejd, Bregman nam pokazuje kako vjerovati u ljudsku darežljivost i suradnju nije tek optimistična fantazija – to je stvarnost. Dapače, ima golemi utjecaj na to kako društvo funkcionira. Kad u drugima vidimo sve najgore, to će i iz naše politike i ekonomije izvući ono najgore. No, vjerovanje u ljudsku dobrotu i altruizam može biti novi način razmišljanja – te poslužiti kao temelj za postizanje istinske promjene u našem društvu.

„Iznimno sam uživao čitajući Ljudski rod. Natjerao me da iz sasvim novog kuta vidim čovječnost i preispitam mnoga svoja dugogodišnja uvjerenja. Toplo je preporučujem ostalima i vjerujem kako će uroditi mnogim plodonosnim raspravama." ―Yuval Noah Harari, autor bestselera Sapiens, 21 lekcija za 21. stoljeće

Komentari

Prijavite se ili registrirajte za ostavljanje komentara