Najbolje od publicistike

.

Najbolje od publicistike

Najbolje od publicistike

 velj 7, 2022     Događanja u knjižari    0 Komentari

Predstavljamo vam najbolje publicističke knjige izdane na hrvatskom jeziku!

Na našemu webu, izdvojili smo 60 publicističkih knjiga domaćih i stranih autora koje po izboru svjetskih i domaćih medija, struke, kupaca i naših knjižara, predstavljaju najbolje od publicistike objavljeno u Hrvatskoj. Na jednom mjestu možete pronaći najbolje napisane autobiografije utjecajnih osoba iz povijesti, političke i povijesne knjige događaja koji su obilježili svijet u kojem živimo te promišljanja o njima. Osim toga u kategoriji se nalaze i knjige iz područja popularne psihologije koje su došle do svojih 10. ili 11. izdanja i kojima se čitatelji vjerno vraćaju. Pogledajte koje su to knjige, najbolje publicističke knjige objavljene u Hrvatskoj, a dolaze iz pera domaćih i stranih autora.

Neke od knjiga koje izdvajamo:

Atomske navike - James Clear

James Clear, jedan je od vodećih svjetskih stručnjaka za formiranje navika. U ovoj knjizi on daje jasne upute i strategije o tome kako stvoriti vrijeme za nove navike (čak i kada nemate vremena), kako izbjeći nedostatak motivacije i volje za promjenu navika, na koji način oblikovati svoje okruženje kako bi se olakšao uspjeh, kako se vratiti na put, kada se skrene sa zacrtanog pravca i još mnogo toga. James Clear otkriva vrlo djelotvorne metode koje će vas naučiti kako formirati željenu naviku, kako razbiti one loše i ovladati sitnim navikama koje vode do izvanrednih rezultata.

ATOMSKE NAVIKE

Ljudski rod - Rutger Bregman

U svojoj dugo očekivanoj knjizi Ljudski rod: Povijest čovječnosti, Rutger Bregman tvrdi nešto sasvim suprotno: realistično je i revolucionarno pretpostaviti kako su ljudi dobri. Ovaj međunarodni autor bestselera i ugledni povjesničar proteklih će 200.000 godina ljudske povijesti staviti u sasvim drugačiju perspektivu, dokazujući nam kako smo predodređeni biti ljubazni te skloniji suradnji i povjerenju u drugoga. „Ljudski rod natjerao me da iz sasvim novog kuta vidim čovječnost." - Yuval Noel Harrari

LJUDSKI ROD

12 pravila za život - Jordan B. Peterson

Poznati klinički psiholog Jordan B. Peterson u ovomu svjetskom bestseleru odgovara na najteža životna pitanja povezujući istine drevnih tradicija sa zapanjujućim otkrićima najnovijih znanstvenih istraživanja. U ovoj knjizi iznimne snage pronaći ćete 12 vrlo jednostavnih, ali dubokih i mudrih pravila koja će vam pomoći da dovedete svoje misli, svoju osobnost i svoj dom u red te da radeći na vlastitomu poboljšanju ujedno poboljšate i cijeli svijet.

12 PRAVILA ZA ŽIVOT

Komentari

Prijavite se ili registrirajte za ostavljanje komentara