Velika ljetna rasprodaja knjiga u Knjižari Ljevak

.

Velika ljetna rasprodaja knjiga u Knjižari Ljevak

Velika ljetna rasprodaja knjiga u Knjižari Ljevak

 lip 15, 2021     Događanja u knjižari    0 Komentari

Dragi naši,

u periodu od 15. lipnja pa sve do 15. kolovoza u Knjižari Ljevak traje Velika ljetna rasprodaja knjiga sa popustima do 70%! 

Knjige možete pronaći po cijeni od čak 19,90kn te po najpovoljnijim cijenama pronaći idealne knjige za ljetni odmor koje možete čitati na plaži ili u hladovini vlastitog doma. Izbor je na vama, a mi smo pripremili preko 320 naslova koji će tijekom iduća dva mjeseca biti snižena do 70% u Knjižari Ljevak na Trgu bana Josipa Jelačića 17, te u našoj online knjižari. Cjelokupnu ponudu naslova, najpoznatijih hrvatskih nakladnika, možete pronaći OVDJE.

Osim velikih popusta, dodatno nagrađujemo svaku Vašu kupnju ukoliko ste članovi našega programa vjernosti! Na svaku kupnju dobit će te bodove koje možete iskoristiti prilikom iduće kupnje u obliku popusta ili čuvati bodove dok skupite za knjigu koju želite i kupite je POTPUNO BESPLATNO. Izbor je na Vama! 

Ukoliko još niste član programa vjernosti, besplatno se možete priključiti i početi sakupljati bodove OVDJE.

Uz iznimne popuste i program vjernosti možete ostvariti i BESPLATNU POŠTARINU na sve narudžbe na području RH, kojima je iznos iznad 200kn! 

Mi Vam se veselimo kako u poslovnici na Trgu bana Jelačića tako i u virtualnom okruženju naše online Knjižare! 

Komentari

Prijavite se ili registrirajte za ostavljanje komentara