Digitalni poklon bonovi

.

Digitalni poklon bonovi

Digitalni poklon bonovi

 pro 4, 2020     Događanja u knjižari    0 Komentari

Došlo je vrijeme godine u kojemu svi pripremamo poklone za naše bližnje.

S obzirom na specifične okolnosti veći dio kupovine ovih se blagdana seli online.
Na web trgovini www.ljevak.hr možete pronaći sve naslove na jednom mjestu, naručiti da vam se dostave doma ili pak da se dostave direktno osobi koju želite darivati.

Osim toga osmislili smo i DIGITALNE POKLON BONOVE. Kako ne biste previše razmišljali oko toga koju knjigu nekome kupiti, jednostavno darujte DIGITALNI POKLON BON!

Bilo da darujete prijatelje, rodbinu ili voljenu osobu, a želite pritom biti sigurni da niste pogriješili, izbor knjige jednostavno prepustite njima!

Dovoljno je da se registrirate na web trgovini Knjižare Ljevak, izaberite digitalni poklon bon u vrijednosti koju želite, a nakon završavanja narudžbe na Vaš e-mail stižu upute gdje navesti adresu osobe kojoj je bon namijenjen. Nakon upisa e-mail adrese osobe kojoj je poklon bon namijenjen, naš sustav će odraditi sve za Vas! Obavijestit ćemo primatelja poklon bona o tome tko je pošiljatelj, a ukoliko imate i posvetu koju biste htjeli poslati uz poklon bon, naš sustav će i to odraditi za Vas! Poklon bon će stići u obliku promo koda koji će primatelj unijeti na kraju svoje narudžbe u košarici!

Na vama je samo da odaberete koga razveseliti ovih blagdana jedinim poklonom koji se uvijek iznova otvara - knjigom.

Ovih blagdana poželi knjigu!

Kako poslati poklon bon nakon kupnje? 

I. 

II. 

Nakon upisa e-mail adrese osobe kojoj ste namijenili poklon bon, naš sustav će odraditi sve za Vas!

Komentari

Prijavite se ili registrirajte za ostavljanje komentara