Očekujući vatre - Nova knjiga hrvatskog znanstvenika Igora Rudana

.

Očekujući vatre - Nova knjiga hrvatskog znanstvenika Igora Rudana

Očekujući vatre - Nova knjiga hrvatskog znanstvenika Igora Rudana

 lip 5, 2020     Događanja u knjižari    0 Komentari

Sa velikim zadovoljstvom možemo najaviti novu knjigu Igora Rudana, u Nakladi Ljevak - Očekujući vatre: Razmišljanja o izazovima u 21. stoljeću!
Nakon uspjeha prethodnih knjiga Točna boja neba, Zao zrak i U zemlji klanova hrvatski znanstvenik Igor Rudan završava svoju popularnoznanstvenu Tetralogiju o 21. stoljeću knjigom Očekujući vatre.

Igor Rudan, znanstvenik, rođen je u Zagrebu 7. ožujka 1971. godine. Njegov znanstveni opus do 2018. godine uključuje više od 500 objavljenih znanstvenih radova i 9 knjiga, koji su, prema bazi Google Scholar, citirani više od 100000 puta, čime se nalazi među najcitiranijim znanstvenicima svijeta. Thomson Reuters i Američki institut za znanstvene informacije svrstali su ga u „Vodeće znanstvene umove svijeta” u 2015., 2016., 2017. i 2018. godini.

Više o autoru, Igoru Rudanu te o njegovim knjigama možete pročitati na linku: https://www.ljevak.hr/3383-igor-rudan

U prvim dvjema knjigama opisao je na jednostavan način razvoj znanosti i medicine do današnjih dana. U trećoj je naglasio važnost stalne prilagodbe promjenama kojima smo izloženi. Četvrta knjiga, Očekujući vatre, razmatra izazove s kojima će se čovječanstvo suočavati tijekom 21. stoljeća. Knjiga započinje analizama održivosti brojnih postojećih trendova i vjerojatnim ograničenjima koja će se s vremenom ukazati. Zatim izdvaja najznačajnija područja napretka od početka ovog stoljeća kao i promjene u ljudskim životima diljem svijeta. U završnom dijelu knjiga se okreće budućnosti i donosi predviđanja o napretku, ali i izazovima koje bi nastavak 21. stoljeća mogao donijeti čovječanstvu.

Očekivani datum izlaska nove knjige - "Očekujući vatre" je 19. lipnja 2020.

Knjigu pronađite na pretprodaji uz popust od čak 20% ! 

PRETPRODAJA

Komentari

Prijavite se ili registrirajte za ostavljanje komentara