Književna i kulturna događanja ǀ Knjižara Ljevak

.

Black Friday u Online Knjižari Ljevak

    Događanja u knjižari      0 Komentari  pregledi (126)
Svima već poznati Black Friday, odnosno posljednji petak u studenom u Knjižari Ljevak donosi pogodnosti! Osim programa vjernosti koji nagrađuje svaku Vašu kupnju, u periodu od 26. do 29. studenog, u Online Knjižari Ljevak iskoristite pogodnosti povodom najpopularnijeg dana u online shopping svijetu. Nastavite pratiti našu stranicu za obavijesti o dodatnoj pogodnosti za Black Friday!

Akcija povodom Interlibera u Knjižari Ljevak

    Događanja u knjižari      0 Komentari  pregledi (178)
Dragi naši, Za studeni smo Vam pripremili posebnu akciju sa popustima do čak 80%! Od 1. studenog u online Knjižari Ljevak pronađite snižene naslove za sebe i Vaše najdraže. Bilo da se radi o poklonu ili knjizi koju ste već dugo tražili, sve možete pronaći na jednom mjestu. U akciji povodom Interlibera, Knjižara Ljevak u Vaš dom donosi ugođaj sajma knjiga u kojem već prepoznatljivo donosimo knjige po najnižim cijenama. Naslovi Naklade Lje
Knjižara Ljevak Vam donosi besplatnu poštarinu na naslove Naklade Ljevak u prva dva tjedna listopada! Za više informacija pročitajte informacije na našem blogu

Novi, moćni triler kralja nordijskog noira

    Događanja u knjižari      0 Komentari  pregledi (141)
Uskoro pronađite u prodaji novi roman jednog od najpoznatijih pisaca moderne književnosti, Joa Nesboa - "Kraljevstvo" koji je već prodan u 45 milijuna primjeraka diljem svijeta.

Nova knjiga Elene Ferrante

    Događanja u knjižari      0 Komentari  pregledi (425)
Novi željno iščekivani roman genijalne talijanske autorice Elene Ferrante - Lažljivi život odraslih dolazi u Knjižaru Ljevak 1. rujna!

TOP 10 - Najprodavaniji naslovi

    Događanja u knjižari      0 Komentari  pregledi (331)
Dragi naši, predstavljamo vam TOP 10 najprodavanijih naslova u Knjižari Ljevak na Trgu bana Jelačić 17 i u našem web-shopu! Vaša Knjižara Ljevak
Nova knjiga iz pera hrvatskog znanstvenika Igora Rudana, u izdanju naklade Ljevak - "Očekujući vatre: Razmišljanja o izazovima u 21. stoljeću"

Zimska rasprodaja

    Sniženja      0 Komentari  pregledi (456)
Pronađite knjigu za sebe, ili poklon za vaše bližnje iz izbora od preko stotinu naslova sniženih i do 80%. Uz to iskoristite i besplatnu poštarinu na cjelokupni asortiman od 15.01. do 25.01.

Web shop darivanje

    Događanja u knjižari      0 Komentari  pregledi (1536)
Dragi kupci, u predbožićnom duhu, priredili smo darivanje devet potpisanih primjeraka autobiografije Luke Modrića - najboljeg nogometaša svijeta!