Mirisni potpisi - Knjižara Ljevak

.

.

Mirisni potpisi

Priručnik za kreiranje prirodnih parfema

Cijena: 59,72 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 5.

Kad jedno podučava, dvoje uče. – Robert Heinlein Među osobama koje cijene prirodne mirise raste broj onih koji su odlučili prema vlastitim mirisnim preferencijama i zamislima sami sebi kreirati parfeme od prirodnih sastojaka. Ta scena je vrlo živahna, puna znatiželjnih, vrlo motiviranih i strastveno posvećenih ljudi.

Za mene je, kad sam 2005. g. počela podučavati vještinu kreiranja prirodnih parfema, bilo ugodno iznenađenje da postoji toliki interes za to znanje. Kako bih što bolje odgovorila na očekivanja polaznika, htjela sam saznati što ljude motivira da prisustvuju toj edukaciji i kakvi su njeni konačni rezultati. Tijekom četverogodišnjeg razdoblja sam među polaznicima koji su završili edukaciju provodila anketu. Jedan od dobivenih podataka koji me posebno ohrabrio pokazao je da je više od tri četvrtine ispitanika smatralo da im proces kreiranja i nošenje prirodnih parfema poboljšavaju kvalitetu života.

Ovaj priručnik je nastao iz radnog materijala namijenjenog polaznicima edukacije Mirisni potpisi. Materijal je dodatno proširen detaljnim, korak-po-korak prikazima postupaka u svim fazama kreiranja prirodnog parfema, kako bi oni koji odluče sami naučiti tu vještinu, mogli što učinkovitije savladati potrebno znanje. Nastojala sam također dopuniti tekst uputama koje su se tijekom nastave pokazale korisnima.

Nadam se da će vam ovaj priručnik uspješno poslužiti tijekom avanture otkrivanja i kreiranja vašeg mirisnog potpisa. Mirišite prirodno, osjećajte se dobro!

Podaci

Nakladnik
Nova stvarnost
Uvez
Meki uvez s klapnama
Jezik
hrvatski
Broj stranica
311
Godina izdanja
2022
Dimenzije
21 x 29,6
ISBN
9789534938355