Roboti - knjiga s aplikacijom za proširenu stvarnost

.

.

Roboti - knjiga s aplikacijom za proširenu stvarnost

Cijena: 69,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Knjiga Roboti, savršen spoj tiskane knjige i digitalne animacije, otkriva mladim čitateljima zanimljiv i kompleksan svijet robota. Autor uvodi mlade čitatelje u svijet robota opisujući poslove koje obavljaju, grane industrije u kojima imaju neizostavnu ulogu te tko ih i na koji način programira. Doznajte kakvi su radnici u usporedbi s ljudima i otkrijte njihove prednosti i nedostatke. Autor prikazuje čudesan svijet robota koji mogu obavljati najrazličitije zadaće od sklapanja automobilskih karoserija, rada na različitim pozicijama u tvornicama, preko izvođenja kućanskih poslova, sve do špijuniranja, sudjelovanja u borbama, spašavanja ili istraživanja svemira. Najintrigantija skupina humanoidnih društvenih robota zadivljuje zahvaljujući brzom napretku tehnologije. Potičući znatiželju i želju za istraživanjem, autor otvara pitanje o tome što nam donosi budućnost s robotima i je li pojava vozila bez vozača najava potpuno novoga doba u kojem će roboti postati neizostavan dio svakodnevnoga života.

Besplatna aplikacija Roboti važan je i neizostavan dio istraživanja svijeta robota. S pomoću besplatne aplikacije proširene stvarnosti roboti će oživjeti pred očima čitatelja. Pokrenite aplikaciju i doživite četiri fantastična virtualna iskustva: sastavite svog robota, a zatim s prijateljem koji će na svojem uređaju osmisliti svojega robota organizirajte borbu i odmjerite snage, pokrenite bespilotnu letjelicu i upravljajte njezinim letom, oživite humanoidnog robota, pokrenite ga i fotografirajte se s njim!

Koncept proširene stvarnosti koja obogaćuje knjigu tvrtke Digital Magic osvojio je posebnu nagradu žirija BOLOGNA RAGAZZI DIGITAL AWARDS 2018.

Podaci

Nakladnik
Školska knjiga
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
32
Godina izdanja
2019
Dimenzije
23,4 x 26,8
Prevoditelj
Vedran Pavlić
ISBN
9789530620599