Održavanje i gospodarenje imovinom ;Skupina autora

.

.

Održavanje i gospodarenje imovinom

Cijena: 50,43 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 5.

Održavanje i gospodarenje imovinom” naslov je kapitalnog priručnika s kompleksnog područja održavanja i upravljanja tehničkim sustavima i infrastrukturom i gospodarenja imovinom, koji je upravo u tisku, a bit će promoviran u svibnju ove godine.

Priručnik je plod višegodišnjega rada hrvatskih održavatelja, menadžera, eksperata, doktora znanosti s dugogodišnjim iskustvom u industrijskim pogonima, koji su pod okriljem Hrvatskog društva održavatelja napisali priručnik koristan svakom održavatelju, menadžeru s područja održavanja i gospodarenja imovinom, kao i studentima tehničkih fakulteta.

Upotpunjen suvremenom metodikom, ilustracijama, grafikonima i primjerima radnih procesa iz prakse, priručnik je strukturiran sukladno potrebnim znanjima koje menadžer održavanja treba posjedovati, a koje je definirao EFNMS, European Federation of National Maintenance Society, te će služiti i kao udžbenik prilikom pohađanja tečaja, polaganja ispita i stjecanja certifikata Europski stručnjak upravljanja održavanjem EFNMS-a.
Priručnik je tiskan u ograničenoj tiraži pa Vas ovim putem pozivamo da što prije osigurate jedan ili više primjeraka za Vaše osobne potrebe i za potrebe tvrtke.

Podaci

Uvez
Tvrdi uvez
Broj stranica
430
Godina izdanja
2016
ISBN
9789535521945