Simon Sebag Montefiore: Jedne zimske noći

.

.

Jedne zimske noći

Cijena: 99,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

„Očaravajuće… blista poput leda Sankt Peterburga.“

Washington Post

 

Dok Staljin i njegovi najbliži suradnici slave konačnu pobjedu nad Hitlerom, središtem Moskve začuju se pucnjevi: na kremaljskom mostu leže mrtvi mladić i djevojka, djeca ruske političke elite, koji su pohađali najekskluzivniju školu u Moskvi. Radi li se o ubojstvu? Planiranom samoubojstvu? Ili je to urota protiv Staljina i sovjetske države?

Po nalogu samoga Staljina sva su školska djeca uhićena i prisiljena svjedočiti protiv svojih prijatelja i roditelja. Taj jezivi lov na vještice ubrzo razotkriva politički nepodobne ljubavne afere i obiteljske tajne u svijetu gdje se i najmanja pogreška kažnjavala smrću.

Temeljen na istinitoj priči i stvarnim svjedocima tog događaja, ovaj dirljivi roman o strasti, intrigama i izdaji vodi vas u Rusiju 1940-ih s takvom uzbudljivom autentičnošću da odmah znate kako ste u rukama vrhunskog pripovjedača.

Simon Sebag Montefiore ugledan je britanski autor, povjesničar i romanopisac, rođen 1965. godine. Njegove vrlo hvaljene knjige svjetski su bestseleri; prevedene na više od 35 jezika.

Podaci

Nakladnik
Znanje
Biblioteka
Hit biblioteka
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
386
UDK
821.111-31=163.42
Godina izdanja
2013
Dimenzije
15 x 23
ISBN
9789533249025

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn