Putovanja na nemoguća mjesta | Simon Reeve | Knjižara Ljevak

.

.

Putovanja na nemoguća mjesta | Knjižara Ljevak

Putovanja na nemoguća mjesta

Cijena: 20,99 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 2.

Putovanja na nemoguća mjesta jednog od najprodavanijih autora i najuzbudljivijih dokumentarista Simona Reevea nastavak je uspješnice Korak po korak koji nas ovoga puta odvodi korak dalje na Simonovu životnu i avanturističkom putovanju.

Nastavivši dalje s točke na kojoj smo posljednji put stali, ovoga puta Simon nas odvodi u prekrasne i fascinantne, no veoma složene kutke svijeta koji ključaju u svojoj kontradikciji: od tropskih krajeva, usamljenih rajskih otoka pa sve do džungli koje bujaju uzavrelim životom.

Reeve s nama dijeli sve ono čemu su ga ta jedinstvena iskustva poučila, neprekidno ih kombinirajući s onim najljepšim, ali i najružnijim trenucima u svome privatnom životu: od poteškoća s plodnošću, mentalnim zdravljem pa sve do mudrih prijateljskih savjeta, iskustva bivanja ocem, osjećaja ljubavi prema kućnim ljubimcima i inspirativnih priča ljudi koji ga okružuju.

Briljantna i koherentna mješavina autobiografske priče s putopisnim avanturama i ovoga je puta recept za vrlo interesantno i uspješno štivo koje nas navodi da se borimo protiv strahova i negativnosti te objeručke prihvatimo i obgrlimo život, sa svim rizicima i prilikama koje nam istovremeno donosi.

Podaci

Nakladnik
Mozaik knjiga
Uvez
Meki uvez s klapnama
Jezik
hrvatski
Broj stranica
383
Godina izdanja
2023.
Dimenzije
14 x 20 cm
Prevoditelj
Irena Jakelić
ISBN
9789531435154