Lijepo je živjeti dvaput

.

.

Lijepo je živjeti dvaput | Knjižara Ljevak

Lijepo je živjeti dvaput

Cijena: 17,90 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Sharon Stone, jedna od najpoznatijih glumica današnjice, pretrpjela je snažan moždani udar koji ju je stajao ne samo zdravlja već i karijere, obitelji, bogatstva i svjetske slave. U autobiografiji Lijepo je živjeti dva puta Sharon otkriva svoju, javnosti dosad nepoznatu, prošlost. Ispisujući stranice svog života, glumica priznaje kako joj je pisanje pomoglo upoznati dijelove sebe koje nekoć nije razumjela te prigrliti vlastitu ženstvenost u svijetu u kojem dominiraju muškarci.

Nakon zdravstvenih tegoba tražila je smisao u mnoštvu proživljenih trauma. Nažalost, još u djetinjstvu doživjela je seksualno zlostavljanje, a u odrasloj dobi višestruke spontane pobačaje, dva razvoda i borbu za skrbništvo, a zatim je zbog tumora morala odstraniti obje dojke. Uza sve to pretrpjela je pokušaje filmske industrije stvaranju stereotipa o njoj zbog prenaglašene seksualnosti u Sirovim strastima. Stone je dospjela na naslovnice ne samo zbog ljepote i talenta nego i zbog svoje iskrenosti, ali i zato što je odbijala dodvoravati se drugima, a upravo te iste osobine čine ove memoare tako moćnima.

U poslu koji ne prihvaća neuspjeh, u svijetu u kojem se previše glasova utišava, Stone je pronašla snagu za povratak, hrabrost da progovori i volju da promijeni živote muškaraca, žena i djece širom svijeta.

Podaci

Nakladnik
Alfa
Uvez
Meki uvez s klapnama
Jezik
hrvatski
Broj stranica
268
Godina izdanja
2023-
Prevoditelj
Perina Kulić
ISBN
9789533645131