Kako preživjeti u suvremenoj džungli

.

.

Kako preživjeti u suvremenoj džungli

Cijena: 13,27 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Kako to da smo postali ovisni o našem mobitelu? Zbog čega smo ponekad nasilni, depresivni, u strahu ili bespomoćni? Zbog čega s nekim ljudima nikako ne možemo pronaći zajednički jezik? Zašto osjećamo pritisak da budemo uspješni pa se često iscrpljujemo poslom? I kako se othrvati svemu tome?

Knjiga „Kako preživjeti u suvremenoj džungli“ psihološki je priručnik koji pomaže u suočavanju s izazovima i trendovima koje nameće suvremeni svijet, kao i njihovim štetnim posljedicama. Objašnjava i obrađuje čak osam pošasti modernog života današnjice s kojima je svatko od nas itekako dobro upoznat. Od bespomoćnosti preko depresije, sve do agresije i ovisnosti o društvenim mrežama, u osam poglavlja Sandro Kraljević jasnim rječnikom i promišljenim pristupom pomaže nam osvijestiti vlastito neproduktivno ponašanje i loše navike. Na kraju svakog poglavlja nalazi se i popis praktičnih vježbi koje možete primijeniti u svojoj svakodnevici.

Autor predlaže zamjenjivanje loših navika prilagodbom i poželjnim ponašanjem. Prvi je korak osvijestiti da u svakoj životnoj situaciji imamo izbor i sami biramo svoje postupke. Drugi je korak spriječiti negativne misli i emocije da nas u potpunosti obuzmu i biti svjestan svih mogućnosti koje nam stoje na raspolaganju. A nakon toga, treba formirati novo, prilagođeno ponašanje i učvrstiti naviku.

Preporuke za priručnik napisali su psiholozi prof. dr. sc. Željka Kamenov , prof. dr. sc. Nataša Jokić-Begić, Ljubica Uvodić-Vranić, Dragica Barbarić, te predsjednik Hrvatskog psihološkog društva Josip Lopižić. Priručnik preporučuje i coach Mirela Španjol Marković, urednici poslovnih medija Darko Buković i Ognjen Bagatin te menadžeri Davorka Biondić Vince i Ilija Brajković.

Podaci

Nakladnik
Beletra j.d.o.o.
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
230
Godina izdanja
2020
Dimenzije
13,5 x 20
ISBN
9789538209208