Pokondirena dinja - Sandra Silađev - Knjižara Ljevak

.

.

Pokondirena dinja

Pokondirena dinja

Ilustracije: Dušan Stokić

Cijena: 19,77 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Sve što mislite o drugima – i o sebi – a ne usudite se reći, Sandra Silađev izgovorit će glasno, bez dlake na jeziku. Sandra Silađev glumica je i komičarka koja je do najšire publike doprla putem društvenih mreža. Njezini duhoviti, pametni i britki videoisječci imaju stotine tisuća pregleda i lajkova na YouTubeu, Facebooku, Instagramu i TikToku, a njezina autorska monodrama Dejt rasprodana je širom regije.

Svoje ludo smiješne, ali i ubojito ozbiljne komentare društvene stvarnosti uobličila je, u suradnji s ilustratorom Dušanom Stokićem, i u obliku karikatura. U ovom izdanju za hrvatsku publiku odabrane su karikature iz dviju knjiga Ne zna svinja što je dinja (2016.) i Pokondirena dinja (2017.) U poglavljima poput Glavna sam faca, Smisao postojanja žene je da muškarca dovede u red“, Bože, kako je nama ženama fenomenalno!, Dođi da pričamo kako ti je loše Sandra se dotiče svojih omiljenih tema: ljudskih taština, predrasuda, muško-ženskih, obiteljskih i prijateljskih odnosa, toksičnih poslovnih sredina te odnosa prema hendikepiranim osobama. Čini to duhovito, sarkastično, katkad karikirano do groteske. Ona pronicljivo uočava ljudske mane, ali ih baš nikad ne osuđuje svisoka. Njezin pristup svim temama iznimno je angažiran.

Pokondirena dinja knjiga je koju ćete i čitati i gledati i uz koju ćete se glasno smijati, ali se i vrlo ozbiljno zamisliti.

Marina Dimić, urednica izdanja

Podaci

Nakladnik
Media bar d.o.o.
Uvez
Meki uvez
Jezik
srpski
Broj stranica
252
Godina izdanja
2022
Dimenzije
15.8 x 23
ISBN
9789538357091

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn