Verbalno zlostavljanje u odnosima

.

.

Verbalno zlostavljanje u odnosima

Kako ga prepoznati i kako reagirati
Cijena: 130,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Jeste li ikada doživjeli da vas partner ponižava ili vam narušava samopoštovanje grubim i obezvređujućim riječima? Ili ste se možda u razgovoru s njime osjećali loše, a da pritom niste mogli prepoznati koji je stvarni uzrok tome? Možda ste i kao dijete bili žrtva verbalnog zlostavljanja, no nikada to niste osvijestili ni samima sebi niti ste o tome saznali dovoljno da bi u sadašnjosti živjeli drugačije ili bez sličnih problema!? Verbalno zlostavljanje u odnosima pomoći će vam da pronađete odgovore na ta pitanja.

U trećem, proširenom i osuvremenjenom izdanju ove knjige saznat ćete što je uopće verbalno zlostavljanje i zašto je ono rasprostranjenije nego ikada prije. Dobit ćete i mnoštvo odgovora koji su vam potrebni da biste prepoznali takav oblik zlostavljanja te prikladno reagirali i odgovorili zlostavljaču. U konačnici, ako ste i sami u ulozi žrtve, dobit ćete priliku osloboditi se neželjenih iskustava te iskusiti sretniji i zdraviji život.

Patricia Evans autorica je, osim knjige "Verbalno zlostavljanje u odnosima: Kako ga prepoznati i kako reagirati", još triju bestselera - "Verbal Abuse Survivors Speak Out", "Controlling People" te "The verbally Abusive Man: Can He Change?". Iznimno je cijenjena stručnjakinja za međuljudske komunikacije te savjetnica i predavačica. S njome možete (pokušati) stupiti u kontakt putem njezine internetske stranice www.verbalabuse.com

Podaci

Nakladnik
V. B. Z.
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
264
Godina izdanja
2011
Dimenzije
15,50 x 23,50
ISBN
978-953-304-255-8