.

.

Jači od gravitacije

Iscjeljivanje izvan granice razuma
Cijena: 145,00 HRK
Cijena s popustom: 130,50 HRK
Količina

U knjizi Jači od gravitacije poznata autorica Caroline Myss osporava uobičajen pristup iscjeljivanju koji tvrdi da uvijek možemo pronaći razloge zbog kojih se stvari događaju na određeni način. No takvi razlozi nisu stvarni. Vrijeme je da istražimo model iscjeljivanja koji nas vodi do viših i učinkovitijih istina.

Na temelju svojeg iskustva medicinski intuitivne osobe i učiteljice Myss nam opisuje stvarne životne priče ljudi koji su bili smatrani “smrtno bolesnima”, ali koji su nekim čudom preživjeli svoje bolesti.
Nadahnuta tim običnim ljudima koji su se oporavili od raznih tjelesnih i psihičkih bolesti, od raka do teškog dijabetesa, Myss koristi mudrost velikih mistika čija djela nam daju bolje razumijevanje utjecaja koji duhovnost ima na iscjeljivanje.

Na temelju tih učenja Myss nam predstavlja model iscjeljivanja koji se temelji na razumijevanju odnosa između naših sedam tamnih strasti i naših sedam unutrašnjih milosti. Važan dio ovog pristupa iscjeljivanju je djelovanje s razine naše duše čiju istinsku bit otkrivamo kada odustanemo od jalove potrage za razumom i logikom te kada se uskladimo s duhovnim zakonima koji upravljaju našim životima.

Podaci

Nakladnik
Dvostruka Duga
Biblioteka
Biblioteka Jupiter
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
296
UDK
615.852
Godina izdanja
2010
Dimenzije
17,00 x 23,00
ISBN
9789532870312

Proizvod trenutno nema recenzija korisnika