Joga umjesto faceliftinga

.

.

Joga umjesto faceliftinga

Ili kako se na prirodan način riješiti bora, izgledati mlađe i osjećati se bolje
Cijena: 80,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Pokažite svoje lice u najboljem svjetlu i pomladite ga na prirodan način! Da biste izgledali mlađe i vratili sjaj svojoj koži ne trebaju vam ni injekcije Botoxa, ni zahvati kod estetskog kirurga (koju su i opasni i ostavljaju vidljive ožiljke), kao ni skupi tretmani kolagenom. Bit će vam dovoljna knjiga »Joga umjesto faceliftinga« Marie-Veronigue Nadeau. Iz nje ćete saznati kako se možete pobrinuti sami za sebe i u BILO KOJOJ ŽIVOTNOJ DOBI imati čarobno lice i prekrasnu kožu.

Marie-Veronigue Nadeau svoj program temelji na JOGI, a vježbe koje je posebno osmislila za mišiće lica i vrata imaju zadaću »ispeglati« duboke i sitne bore, naboranu kožu lica i vrata, podočnjake, podbradak... Program je ilustrirala mnoštvom fotografija, koje olakšavaju izvođenje vježbi, te korisnim tablicama.

Najbitnije od svega jest da je program za ljepotu Marie-Veronigue Nadeau dostupan SVIMA, SVUGDJE i U BILO KOJEM TRENUTKU! Vježbajte samo pet do deset minuta svakoga dana - za radnim stolom, dok sjedite u automobilu za vrijeme prometne gužve, ili dok se vozite vlakom, autobusom ili tramvajem, ili dok gledate televiziju - i rezultate ćete zapaziti već za dva tjedna, ili čak ranije. S pomoću ovog revitalizirajućeg programa i jednostavnih vježbi vratit ćete sat unatrag, biti ljepši, i izvana i iznutra.

Podaci

Nakladnik
V. B. Z.
Biblioteka
Biblioteka Stručno popularna
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
157
UDK
[615.851.8:611.92](035)
Godina izdanja
2008
Dimenzije
21,00 x 21,00
ISBN
978-953-201-984-1