Kako koristiti tijelo;Ivana Ožbolt

.

.

Kako koristiti tijelo

Kako koristiti tijelo

Cijena: 119,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Ivana Ožbolt jedna je od rijetkih domaćih autorica koja čitateljima nudi priručnik za cjelovito održavanje zdravlja. Na temelju svog 15-godišnjeg iskustva i edukacija, autorica u prvom dijelu priručnika „Kako koristiti tijelo“ preporučuje načine detoksikacije, tjelesne aktivnosti i prehrane, a brojnim i zanimljivim primjerima iz prakse te poticajnim „pričicama“ potiče čitatelja na razmišljanje ali i na djelovanje.

U drugom dijelu autorica govori o duhovnom zdravlju te o važnosti opraštanja, prihvaćanja, ljubavi, vjerovanja, zahvalnosti, ciljanja te usredotoćenosti na ovdje i sada. Također, autorica priča i o vlastitim izazovima i krizama koje su oblikovale njezin osobni duhovni razvoj, ali i o koracima koje svaka osoba može primijeniti već danas kako bi postigla zdravlje budeći svoju duhovnu stranu. Svjesna je da svojim priručnikom može ponuditi jedino informaciju, istinite primjere i osobno iskustvo, ali da odgovornost za vlastito zdravlje treba preuzeti svatko sam.

"Hoće li to biti promjena na fizičkom planu jer ćete početi ulagati više truda u svoje tijelo i fizičko zdravlje, ili ćete se okrenuti sebi „iznutra“ i poželjeti shvatiti odakle zaista dolaze vaši problemi, odlučiti se za stubu više i krenuti 'baviti' se svojim duhovnim stanjem to ovisi o vama, tome gdje ste trenutačno sa zdravljem, osjećajima te načinom razmišljanja."

Knjiga donosi životne promjene, pokreće, ohrabruje i usmjerava na brigu o sebi, kako tjelesno tako i duhovno. "Ako ste u potrazi za boljim zdravljem, rješenjima svojih problema, nemirni, nesigurni, frustrirani, poljuljane vjere ili potpuno bez vjere, bolesni ili ako tražite odgovore - ova knjiga nije slučajno pred vama."

Podaci

Nakladnik
Profil
Uvez
Meki uvez
Broj stranica
258
Godina izdanja
2016
ISBN
9789533134796