Anoreksija-težina ljepote: Neda Dropulić,Darko Marčinko

.

.

Anoreksija-težina ljepote

Anoreksija-težina ljepote

Ispovijest o samoiscrpljivanju i opraštanju
Cijena: 79,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Iskrena do bola, Neda Dropulić objavljuje svoja shvaćanja, zablude i razloge koji su je vodili do tjelesne težine od trideset kilograma i natrag, od odbijanja hrane i života do prihvaćanja sebe i osjećaja svojih najbližih. Perfekcionistička i umjetnička crta u jednoj osobi, težnja za ljepotom djevojaka s fotografija i vapaj djeteta koje ne želi odrasti – suprotnosti koje su je razdirale neko vrijeme bile su nepomirljive. Danas ih je svjesna i samouvjereno vodi svoj život. Za razliku od djevojaka koje su i dalje na odjelu za poremećaje hranjenja, gdje ih je upoznala. Jer ne mogu zamotiti svoju ranjivost. Neda Dropulić studira kroatistiku i filozofiju u Splitu i piše svoj roman.

Dajući razne perspektive svojoj borbi s anoreksijom, autorica može potaknuti i druge osobe oboljele od anoreksije da se poučene njezinim primjerom također bore na pravi način i izliječe od ove teške, ali u znatnom postotku izlječive bolesti.

Doc. dr. Darko Marčinko,

pročelnik Specijalističkog zavoda za poremećaje hranjenja i personologiju Klinike za psihijatriju KBC-a Zagreb

Uvjerena sam da je svaki naš pad stavljen na životni put da bude za rast i nama i ljudima oko nas i da bi bilo mnogo manje nevolje i boli i saderanih koljena, modre kože i modrih duša, da su ljudi spremniji progovoriti o vlastitim zabludama, lutanjima i pogrešnim procjenama.

Neda Dropulić

Podaci

Nakladnik
Profil
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
139
Godina izdanja
2014
ISBN
978-953-313-318-8