Laži u koje se uvjeravamo

.

.

Laži u koje se uvjeravamo

Cijena: 195,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Laži u koje se uvjeravate, uništvaju vas! Shvaćali vi to ili ne, svakodnevno sebi govorite laži. Laži koje si govorite štete vašem emocionalnom zdravlju, odnosima i duhovnom životu. Neke od najdestruktivnijih laži koje si možda govorite su: Samoobmane: «Moram biti savršen/savršena« «Moram zadobiti ljubav i odobravanje svih» Religijske laži: «Dobar kršćanin ne osjeća se ljutito niti potišteno« «Svi moji problemi prouzročeni su mojih grijesima» Laži iskrivljavanja: «Sve je ili crno ili bijelo» «Zato što tako osjećam, sigurno je istina» Bračne laži: «Za sve moje bračne probleme kriv/kriva je moj suprug/ supruga» «Moj suprug/supruga trebao/trebala bi ispunjavati sve moje potrebe» Svjetovne laži: »Možeš imati sve» «Život bi trebao biti pravedan» 
U knjizi 'Laži u koje se uvjeravamo', dr. Chris Thurman pomaže vam da shvatite koje laži govorite sebi, kako one štete vašem životu i što učiniti s njima. Vodi vas iz bijede koju uzrokuju te laži u slobodu koja može proizaći samo iz jednog - vjerovanja u istinu i kazivanja istine samom sebi. Ako imate emocionalnih problema, problema s vjerom ili problema u odnosima, ovo je knjiga za vas. 
Pročitajte je pažljivo. Shvatite je ozbiljno. Razotkrivanje laži u koje se uvjeravamo - i poražavanje tih laži istinom - jedina je nada koju imate za život kakav ste oduvijek željeli.

Podaci

Nakladnik
Škorpion
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
398
Godina izdanja
2007
Dimenzije
16,00 x 23,00
ISBN
978-953-6405-86-2