Istraži svijet životinja - Knjižara Ljevak

.

.

Istraži svijet životinja

Istraži svijet životinja

Više od 30 prozorčića

Cijena: 13,14 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Pozivamo sve male radoznalce na put oko svijeta i upoznavanje raznih životinja. Zavirit ćemo u svijet kućnih ljubimaca i domaćih životinja na seoskom imanju, vidjeti gdje žive, što jedu i što vole raditi, a uputit ćemo se i u divljinu, prošetat ćemo se zelenom prašumom, pješčanom pustinjom, ledenim Artikom, travnjacima i ravnicama, zaronit ćemo i istražiti prekrasan biljni i životinjski svijet u oceanima. Svako od tih područja krije zanimljive životinje, ali i one rijetke, ugrožene vrste kojima moramo pomoći. Slikovnica sadrži više od 30 prozorčića ispod kojih se kriju razna bića, velika i mala, od najdlakavijih do najopasnijih koja će ovo putovanje životinjskim svijetom učiniti još zanimljivijim i zabavnijim.

Upoznat ćete izuzetno brbljavog kućnog ljubimca, otkriti tko nese veća jaja od kokošjih, tko su mali vrijedni poljoprivrednici u prašumi, ima li jednoroga u oceanima te kojoj životinji u pustinji velike uši pomažu da se rashladi, a tko uopće nema kostur u tijelu. U ovoj slikovnici krije se pregršt informacija i zanimljivosti o životinjskom svijetu napisanih djeci jednostavnim i razumljivim jezikom, a tekst prate jasne i razigrane ilustracije životinja i njihovih staništa.

Slikovnica je izrađena od visokokvalitetnog kartona, što je čini izuzetno izdržljivom za sve radoznalce koji će prebirati po njoj i njezinim prozorčićima i tako štošta doznati i naučiti o nevjerojatnom životinjskom svijetu, stoga dobro otvorite oči jer u carstvu životinja ima toliko toga što treba istražiti.

Podaci

Nakladnik
Profil
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
16
Godina izdanja
2023
Dimenzije
20,5 x 22,5
Prevoditelj
Dina Morić Bošnjak
ISBN
9789533139272

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn