Spasenje dolazi od Židova

.

.

Spasenje dolazi od Židova

Spasenje dolazi od Židova

Uloga židovstva u povijesti spasenja od Abrahama do drugog dolaska
Cijena: 150,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Ova knjiga govori o ulozi židovstva i židovskog naroda u Božjemu planu spasenja čovječanstva, od Abrahama do drugog dolaska, kako je otkrivaju katolička vjera i temeljito ispitivanje povijesti. Ona će i Židovima i kršćanima omogućiti dublje razumijevanje židovstva, i kao religije i kao središnje komponente povijesti spasenja. 

 

Knjiga istražuje jedinstvenu i središnju ulogu židovstva u sudbini svijeta i dokumentira da napadi na Židove i židovstvo tijekom cijele povijesti nisu bili ukorijenjeni u kršćanstvu nego u onim silama koje su najžešći neprijatelji kršćanstva.

 

Ova knjiga duboko dotiče, između ostalih, i ova područja: mesijanska proročanstva u Starom zavjetu, istinske protukršćanske korijene nacističkog antisemitizma, poveznice između nacizma i arapskog antisemitizma, teološke spoznaje poznatih Židova koji su se obratili na katoličanstvo i ulogu Židova u Isusovu drugom dolasku.

 

„Jeste li zbunjeni kontroverzama, novim i starim, o sudbini židovskoga naroda? Pročitajte ovu knjigu, koju je napisao jedan Židov koji je postao katolik, pa ćete pronaći dobro napisano, izazovno i potpuno novo objašnjenje. U njoj ima odgovora koje većina ljudi nije nikada čula.“Dr. Ronda Chervin, Židovkinja-katolkinja

Podaci

Nakladnik
Naklada Benedikta
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
356
Godina izdanja
2015
Dimenzije
13,5 x 20
ISBN
9789537793449

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn