Oduprite se laži - Knjižara Ljevak

.

.

Oduprite se laži

Oduprite se laži

Priručnik za kršćanske disidente

Cijena: 20,97 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 2.

U svijetu u kojemu živimo mnogi uočavaju očite znakove „mekoga“ totalitarizma utemeljena više na psihološkoj manipulaciji nego na otvorenome nasilju. Građanske slobode sve se češće doživljavaju kao prijetnja "jednakosti" i "sigurnosti", a tehnologija i konzumerizam pospješuju potencijalni nastanak države korporativnoga nadzora. Uslijed pandemije ti procesi dodatno su osnaženi, a metode demagoške manipulacije postale su bez presedana u povijesti.

U knjizi Oduprite se laži poznati autor Rod Dreher upućuje poziv na uzbunu i otkriva kako prepoznati stanje u kojemu živimo i kako zaštititi sebe, one koje volimo i sve ono do čega nam je stalo.

Istovremeno stavlja u prvi plan glas hrabrih žena i muškaraca iz komunističke epohe koji su se u životu već borili protiv totalitarnoga sustava. Na temelju njihovih životnih priča i po uzoru na poznatoga disidenta, hrvatskoga isusovca Stjepana Tomislava Poglajena, koji je predvidio dolazak komunističkoga totalitarizma i na njega pripremao vjernike, knjiga Oduprite se laži nudi praktične savjete za prepoznavanje totalitarizma našega doba i pružanje otpora.

Svojom aktualnošću i intrigantnim sadržajem ova je knjiga iznimno važna ne samo za kršćane ili društvene konzervativce nego i za sve koji osjećaju zabrinutost zbog sve većega sužavanja osobnih sloboda na Zapadu.

Podaci

Nakladnik
Verbum
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
232
Godina izdanja
2022
Dimenzije
13,5 x 20,5
ISBN
978-953-235-799-8

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn