Kako stvoriti uspješnu prodaju

.

.

Kako stvoriti uspješnu prodaju

Kako stvoriti uspješnu prodaju

(menadžment prodaje, odabir kandidata i zadržavanje najboljih, prodajne tehnike, vještine i kanali, motivacija prodajnog osoblja, plaće, bonusi, provizije i naknade, vrednovanje učinka)
Cijena: 44,99 EUR
Količina
Nema dovoljno proizvoda na zalihi
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 4.

Prodaja povećava dobit i skriva mnoge grijehe. Prodajno osoblje nije ništa bolje nego njegov menadžment. Ova knjiga govori o strategijama, taktikama, metodologijama, teorijama i praksama menadžera prodaje po kojima se razlikuju vrhunski od osrednjih menadžera. Temeljena je na 40 godina radnog iskustva: od djelatnika u prodaji, menadžera prodaje, dopredsjednika zaduženog za prodaju, generalnog direktora, vlasnika društva, konzultanta do profesora marketinga.

Ova je knjiga pokušaj da se poveže procijep između teorije i prakse, strategije i taktike, učionice i tržišta. Knjiga je namijenjena menadžerima prodaje, onima koji to žele postati, studentima menadžmenta prodaje i menadžerima koji žele unaprijediti uspješnost svog prodajnog osoblja. Ideje zastupane u ovoj knjizi predstavljaju isprobane formule uspjeha koje koriste klijenti, zaposlenici i studenti.

Podaci

Nakladnik
Masmedia
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
340
UDK
658.8.012
Godina izdanja
2009
Dimenzije
16,50 × 23,50
ISBN
978-953-157-530-0