Sve što trebam znati, naučio sam u vrtiću - Knjižara Ljevak

.

.

Sve što trebam znati, naučio sam u vrtiću

Sve što trebam znati, naučio sam u vrtiću

Cijena: 17,50 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Robert Fulghum 1986. godine objavio je knjigu koja je postala bestseler broj jedan New York Timesa – “Sve što trebam znati, naučio sam u vrtiću”. Fulghum se nakon više godina vraća toj knjizi koju su prigrlili milijuni čitatelja diljem svijeta, dajući joj novi predgovor i dvadeset i pet dodatnih eseja.

Fulghum nudi nova razmišljanja o životu, smrti, ljubavi, tuzi i najboljem pohanom odresku u kontinentalnoj Americi. Daje nam upute kakve su mudrosti skrivene u hrpi rublja… čarobna svojstva otkrivena u kutiji pastelnih bojica… igra skrivača nasuprot igri sardina – i kako su te igre povezane s prirodom Boga.

“Sve što trebam znati, naučio sam u vrtiću” upravo buja životom i značenjem koje pronalazimo u najsitnijim pojedinostima. U godinama otkad je knjiga prvi put objavljena, Fulghum je imao vremena razmisliti, iznova je ocijeniti i preispitati. Stoga ovo izdanje donosi njegove misli o klasičnim temama, ali i novije eseje.

Možda će, u današnjem kaotičnom, zahtjevnom svijetu, ovi eseji o životu još dublje odjeknuti – kada čitatelji otkriju koliki se univerzalni uvidi mogu pronaći u najobičnim događajima.

Podaci

Nakladnik
Koncept izdavaštvo
Uvez
Meki uvez s klapnama
Jezik
hrvatski
Broj stranica
216
Godina izdanja
2023
Dimenzije
13,5 x 21
Prevoditelj
Mirna Čubranić
ISBN
9789538326523