Poslovni uspjeh

.

.

Poslovni uspjeh

Poslovni uspjeh

Kako za 21 dan ponovo rasplamsati poduzetnički duh u sebi i svome timu
Cijena: 89,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Kako za 21 dan ponovno rasplamsati poduzetnički duh u sebi i svome timu

Vjerujete li da jedna osoba može nešto promijeniti,
zašto to ne biste bili vi?

Dok rijetka poduzeća uspijevaju ostati u dodiru sa svojim poduzetničkim korijenima, većina ih se na putu uspjeha izgubi i zaborave da je upravo taj prvi poduzetnički duh ona iskra koja je posao učinila uspješnim u početku. Strast je zamijenjena rutinskim procesima, energija i ideje pretočene su u zadane okvire poslovanja, a samozadovoljstvo pobjeđuje sposobnosti. Posao počinje stagnirati i svi se pitaju zašto.

Autor bestselera Klasa milijunaš i osnivač "Magisterija za milijunaše", Richard P. Cordock pronašao je jednostavan odgovor.

U priči, Lucy - zaposlenica velikog informatičkog poduzeća koje počinje redati neuspjehe, dobiva zadatak u 21 dan identificirati glavne razloge takvog stanja. Uz mentorstvo Toma, iskusnog poduzetnika, Lucy kroz apatiju Amroze Technology-ja doživljava zapravo ključna otkrića te ih naposlijetku koristi kako bi animirala zaposlenike i u njima probudila iskru koja je poduzeće uopće pokrenula… 

U ovoj inspirativnoj knjizi otkrit ćete zašto poduzetnici postižu rezultate čak i kad se čine nemogućima te naučiti kako su poduzetnički duh, inoviranje i spremnost na promjene jedini način kako ostati ispred svojih konkurenata.

Ovo bi moglo biti i Vaše poduzeće, stoga - pokrenite se na vrijeme!

Podaci

Nakladnik
Naklada Ljevak
Biblioteka
Biblioteka Barkod
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
185
UDK
658
Godina izdanja
2008
Dimenzije
15 x 17,5
Prevoditelj
Ivana Šojat-Kuči
ISBN
9789531789165