Klasa milijunaš

.

.

Klasa milijunaš

Klasa milijunaš

Cijena: 6,50 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Jeste li se ikad zapitali imate li ono što je potrebno da biste postali milijunaš?

Zamislite da se na međunarodnom letu koji traje 8 sati zateknete u sjedalu pored milijunaša.

Zamislite da je ta osoba spremna s vama podijeliti tajnu svog uspjeha.

Jednom se sretniku to i dogodilo.

Nadahnuta istinitom pričom putovanja sa Sir Richardom Bransonom, KLASA MILIJUNAŠ razotkriva kao netočno uvriježeno uvjerenje da su poduzetnici posebna sorta ljudi u posjedu nekakve osobite čarolije. Klasa milijunaš pripovijest je o vrlo iskusnom poduzetniku i o vrlo sretnom putniku.

Priča se odvija na 9000 metara iznad zemlje gdje Michael, umješni milijunaš koji se podigao svojim radom, dijeli svoju stečenu mudrost, pristup poslu u osam koraka i čarobne sastojke uspjeha s Tomom, nezadovoljnim informatičarem koji bi želio postati poduzetnikom. Njihov razgovor u zraku sadrži sve tajne i praktične spoznaje potrebne da bi se zaradio prvi milijun. Ova nadahnjujuća priča pokazuje kako svoje dobre strane i strast možete pretvoriti u uzbudljiv i izazovan pothvat koji donosi nagradu.

Bolji od bilo kojeg filma koji se prikazuje tijekom leta, Klasa milijunaš vodi vas u umove uspješnih poduzetnika i milijunaša koji su to postali svojim radom te vam otkriva korisnu informaciju o tome kako misle i djeluju, vodeći Vas kroz Vaš osobni magisterij iz uspjeha.

Sponsored by LUFTHANSA

Richard Parkes Cordock priznati je autoritet po pitanju umnog sklopa, strategija i modela osobnog vodstva poduzetnika i milijunaša koji su se podigli svojim radom. Richard se susreo licem u lice s preko 50 vodećih milijunaša poduzetnika Ujedinjenog Kraljevstva koji su se podigli svojim radom te je, služeći se načelima neurolingvističkog programiranja (NLP), tj. načelima znanosti o uspjehu, dekodirao milijunaški način razmišljanja. Uz pomoć digitalno zabilježenih razgovora stvorio je visoko cijenjen mentorski program − MBA za milijunaše. Richard redovno drži predavanja o umnom sklopu milijunaša koji su se podigli svojim radom te radi s tvrtkama i organizacijama koje žele oživjeti svoj poduzetnički duh.

Podaci

Nakladnik
Naklada Ljevak
Biblioteka
Biblioteka Barkod
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
143
Godina izdanja
2007
Dimenzije
15,00 x 17,50
ISBN
978-953-178-860-1

"Knjiga Klasa Milijunaš u simpatičnoj priči uspjela je uloviti samu bit uspjeha: volja,želja i vjera u nešto ključni su čimbenici koji običnu ideju razlikuju od projekta života. Obavezno štivo za sve one koji u životu žele uspjeti,a pritom se i dobro zabaviti!"

Miodrag Šajatović,glavni urednik poslovnog tjednika Lider

"Načela uspjeha podjednako mogu primijeniti i poduzetnik koji tek započinje i glavni izvršni direktor velike tvrtke,ali i oni koji tek tragaju za nadahnućem u osobnom životu.Počnite čitanjem ove knjige."

Allan Leighton,Predsjednik upravnog odbora Royal Maila

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn