Različito, a ipak isto

.

.

Različito, a ipak isto

O čudesnoj jednostavnosti duhovnog života
Cijena: 130,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Tony Samara, autor knjige "Mudrost šamana", suvremeni je duhovni učitelj koji nadahnuće za svoj pristup svjesnosti nalazi u zen budizmu i južnoameričkom šamanizmu, dok se istovremeno jasno distancira od njih kao i svih drugih pojmovnih sustava.

U ovoj knjizi odgovara na pitanja Christiana Ghasariana, socijalnog antropologa. U jednostavnom razgovoru, Tony Samara govori o trenucima koji su mu pomogli razumjeti stvarnost, o važnim putovanjima i susretima, ali i o ograničenjima zen budizma i južnoameričkog šamanizma. Govori i o temama poput esencije svjesnosti, duhovnosti i religije, energetskih točaka u tijelu, zdravlja i bolesti, odnosa i seksualnosti, duhovne discipline, zatim o očekivanjima koje učenici imaju od učitelja, svetim biljkama, muškom i ženskom aspektu, porukama snova te mnogim drugim ključnim temama svijeta duhovnosti.

"Neophodno je preispitati vlastitu kulturološku uvjetovanost i postići stanje u kojem stvarnost promatramo iz pozicije jasne svjesnosti, a ne s idejom da znamo sve." - Tony Samara

Podaci

Nakladnik
V. B. Z.
Biblioteka
Tisuću cvjetova
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
144
UDK
289
Godina izdanja
2010
Dimenzije
16,00 x 24,00
ISBN
978-953-304-246-6